01-07-2012

Na een wat moeilijke tijd achter de rug te hebben, wat te maken had met mijn gezondheid,wordt het weer tijd, dat ik weer hier op mijn blog ga schrijven. W/wij hebben elkaar wel regelmatig gezien en hebben wel kleine sessie's gehad, maar W/wij hebben ook heel veel gepaat en dat heeft O/ons beide erg goed gedaan. W/wij zijn er dan ook sterker uitgekomen. Van de week (25 juni)  waren W/wij drie jaar bij elkaar en kan niet anders zeggen, dat  W/wij het nog steeds erg speciaal vinden zoals onze D/s verloopt. En ik ben Sir dan ook erg dankbaar, wat Hij in de afgelopen periode voor mij betekend heeft.

Dank U wel Sir.

kim{S}

 

Single tail deel twee.

 

Nu W/wij de Single tail al even ingebruik hebben, kan ik zeggen dat het mij zeer bevalt. Het is zeker één van mijn favoerieten zwepen geworden. Ook Sir bevalt de zweep erg  goed, want hoe meer geluid het maakt, hoe beter het Sir bevalt.

kim{s}

 

Subspace.

Voor iedereen zal het een andere beleving zijn en het voor haar of hem op een andere manier gaan als ze in subspace komen. Maar dat het een geweldig iets is, dat is zeker. Als W/wij een sessie hebben, mag ik op het einde van de sessie mij helemaal laten gaan en in subspace komen. Tijdens de sessie heb ik ook wel de neiging om in subspace te raken, maar dan houdt Sir mij wel bij de les. Dit omdat ik na een subspace, lekker wil genieten van het fijne gevoel en dan niet veel behoeften meer hebt aan zwepen of wat dan ook.  Voordat ik in subspace mag raken, ga ik liggen op de massage tafel en krijg van Sir met de grote flogger. Het duurt dan ook niet lang voordat ik langzaam weg raak. Ik ben dan helemaal van de wereld en hoor en voel dan niks meer om mij heen. Ik ga dan naar een plek, waar het helemaal rustig is en voorzien is van allemaal bloeiende bloemen. In het midden is een open plek en daar zit Sir op een stoel en ik zit aan zijn voeten.  Sir die strijkt met zijn hand over mijn haar en geeft af en toe een kusje op mijn voorhoofd. Dat is zo genieten en ik kan daar wel hele tijden zijn. Op een gegeven moment kom je weer bij, wat je eigenlijk helemaal niet wilt, maar dan is Sir er om mij op te vangen, met het bijkomen er van.  Soms kan ik dan ook heel emotioneel zijn als ik weer helemaal bij kom. Maar het gevoel wat je dan hebt, is erg bijzonder en geeft je heel veel rust. Sir vindt het een eer als ik in subspace geweest bent, want dan weet Hij, dat ik  Hem helemaal vertrouwd.

kim{S}

 

StarmasterX | info@starmasterx.com