Top 10 van BDSM modellen (beschrijving)

 

Het opstellen van een top 10 is een linke zaak. Het is voor mij wel duidelijk wie er in die top 10 zitten en ook wie er op nummer 1 staat. Maar de nummers 2 en 3, dat wordt toch lastiger. Bovendien is het ook iets wat van tijd tot tijd verandert. Dus heb ik besloten ze voor de rest in te delen in groepen.

In een enkel geval heb ik ook switches opgenomen, maar dat komt dan toch ook vooral omdat ik van ze geniet om hun kwaliteiten als sub. Voor Dominanten heb ik een aparte lijst opgesteld.

kink.com
Voor diegenen die het nog niet weten: kink.com is een amerikaanse website met BDSM en fetish films. Ooit (12 jaar geleden) begonnen als Hogtied.com. Peter Ackworth een Engelsman die in Amerika studeerde is daarmee begonnen als een klein één-mans-bedrijfje. Na een aantal keren te zijn verhuisd omdat ze groter werden hebben ze 2 jaar geleden in San Fransisco hun intrek genomen in: The Armory, een voormalig gebouw van het Amerikaanse leger.

Na het succes van Hogtied zijn er steeds meer andere sites ontstaan rondom bepaalde fetish of BDSM thema's. Zo is er bijvoorbeeld Fucking Machines waar modellen met sexmachines in de weer kunnen. Ook Ultimate Surrender, waar vrouwen worstelen en in de 4e ronde mag de winnaar de verliezer neuken en overheersen op een manier die haar goeddunkt. Dat zijn de meer fetish sites, maar er zijn ook andere echte BDSM sites rond thema's.

Naast Hogtied dat vooral een bondage site is, is er bijvoorbeeld Wired Pussy met veel electriciteit, Sex and Submission (vooral man/vrouw), Whipped Ass gericht op lesbische BDSM. Bijzonder is ook de Training van O waar modellen 4 dagen worden getraind om hun vaardigheden in BDSM te verbeteren. Public Disgrace waar BDSM op straat wordt gefilmd en in openbare gebouwen is een van de latere loten aan de Kink boom. In totaal zo'n 12 BDSM sites, 2 Fetish sites en een aantal homo sites. Kink is een van de grootste op dit gebied en staat garant voor fantastische kwaliteit en voor elk wat wils.

De modellen

We beginnen  eigenlijk met de nummer 11. Op die plaats staat een grote favoriet van mij, namelijk Audrey Hollander. Niet de meest flatteuze foto van haar trouwens; mettertijd komt er een betere. Ze houdt erg van slapping, gezicht in borsten, deep throat en is geweldig ook in lesbische scnenes. Maar ze trad nog nooit op voor Kink.com. Anders zou ze - met haar prachtige rode haar - zeker in de top 5 hebben gestaan. Rood haar is iets bijzonders in BDSM. Niet alleen hebben de meeste vrouwen met rood haar een zeer blanke (vaak ivoorwitte) huid; dat maakt dat ze prachtige tekeningen op de huid overhouden van een single tail of bullwhip of mooie rode verkleuringen van de handen. Het lijkt ook alsof de echte roodharigen in BDSM meer masochisten zijn of meer sadisten als Dominant. Hoe dan ook ze hebben iets extra's. Mogelijk gaat het toch nog ooit gebeuren. Audrey Hollander en Mark Davis in Sex and Submission.

En dan beginnen we nu met de echte lijst, te weten met de nummers 10 tot en met 8

LieLani, Jade Indica en Riley Shy

 

 Te beginnen met LieLani dus. Misschien ook wel wat lager in de lijst vanwege het feit dat het al langer geleden is dat ze voor Kink verscheen. De laatste keer met Nikki Nievez voor Whipped Ass. LieLani kan geweldig in stilte lijden en is een echte masochiste met mooie niet al te grote borsten en geweldige mooie grote tepels die erom vragen hard aangepakt te worden. Met name in een tweetal geweldige shoots voor Hogtied neemt Matt Williams dan ook de gelegenheid te baat om die tepels op alle mogelijke manieren te misbruiken. Hier zie je een mooi voorbeeld uit een van die films, met vliegertouw om de tepels en strak gespannen aan de vloer vastgemaakt. Aan het andere einde steekt Matt dan een Hitachi tussen haar benen en vertelt haar dat ze niet klaar mag komen. LieLani is wat ik noem, een heel lief meisje.

 

Jade Indica

Eigenlijk is Jade Indica een zelfde typetje als LieLani. Een heel lief meisje is ook een beschrijving die op haar van toepassing is. Prachtige kleine tietjes en een mooi hard lijf. Altijd maar weer opnieuw smeekt ze met die ontdeugende ogen of ze gespankt mag worden of de cane mag krijgen. En ze wordt dan ook erg opgewonden als het gebeurt. Ook was al snel duidelijk dat er een grote chemie was tussen haar en Princess Donna. Direct na het live show diner op de Upper Floor, besloot Princess Donna haar te collaren als haar persoonlijke sub. Maar ze zal haar niet alleen voor haarzelf houden heeft ze beloofd. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we Jade nog vaak kunnen zien op Kink en daar ben ik wel blij mee.


 

Riley Shy

Riley Shy is opnieuw een roodharige en een geweldige liefhebster van slapping en spanking. Het beste voorbeeld daarvan is in een Sex and Submission shoot met Steve Holmes. Ook is ze een liefhebster van strakke bondage. Verder is haar natuurlijke uitstraling een pluspunt en is ook zij een echte painslut.

Wat verder opvalt aan Riley is dat ze al direct aan het beging van een shoot gemakkelijk in een erg onderdanige houding terechtkomt. Ze kan door een simpele vraag of opmerking direct al gaan kijken met die schuldige blik in haar ogen.

Een mooi voorbeeld was toen Princess Donna haar in Wired Pussy vroeg waarom ze eerder een afspraak bij Kink had gemist. Ze had haar vliegtuig gemist was het al wat zwak klinkende excuus. "Oh dus ik was niet belangrijk genoeg, anders had je er wek voor gezorgd dat je het niet had gemist."

Na die opmerking is Riley verkocht en kan de Princess volledig haar gang gaan. Bijgaande foto is trouwens afkomstig uit de shoot waar ik op doelde.

 

Verder

StarmasterX | info@starmasterx.com