Man/vrouw BDSM: “Vraag nooit advies aan pappie”

 

Dit verhaal werd geschreven op verzoek van een lid van kink.com Ze had eerdere verhalen gelezen en was benieuwd naar een fantasie van een jonge vrouw met een oudere man, oud genoeg om haar vader te kunnen zijn.
Ik heb gekozen voor een (aanstaande) schoonvader omdat ik onder geen beding een incestueuze relatie wilde. Het resultaat en de e-mail wisseling die daarop volgde legde de basis voor een hechte vriendschap.

Karel (Mark Davis) heeft een erg groot huis; groot genoeg om een deel ervan te verhuren aan zijn zoon Jan en diens vriendin Sandra (Devaun). Jan is erg gelukkig met Sandra alhoewel hij zou willen dat de sex wat gedurfder was. Zodra ze in de slaapkamer zijn wordt Sandra echter heel verlegen en laat ze al het initiatief aan Jan.
Toen ze elkaar nog maar kort kenden hadden ze een keer samen naar een van Jan zijn porno films gekeken. Een nogal gewaagd exemplaar met ruwe sex en veel fetish. Sandra had aangegeven dat ze daar niet voor in was. Ze was extreem opgewonden geweest, maar ze kon toch haar geile fantasieën niet prijsgeven aan een man die ze nog maar zo kort kende.
Ze had daar wel spijt van gehad, want – alhoewel ze Jan erg liefhad – de sex was een saaie bedoening. Ze kon toch ook moeilijk achteraf gaan roepen dat ze wel ‘in’ was voor dat soort sex. Jan durfde niet verder te experimenteren, zeker nu hij de eerste keer de plank kennelijk al zo had misgeslagen. Ons verhaal begint op een middag waarop Jan niet thuis is en Sandra voor een glas wij is uitgenodigd door Karel.

“En Sandra, alles oké? Al trouwplannen? Ik bedoel jullie zijn nu toach al weer …. een jaar of zo bij elkaar?”
Karel heeft geen specifieke bedoeling met zijn vragen; hij probeert het gesprek wat op gang te brengen. Sandra is lichtjes beneveld door de wijn en besluit dat het tijd wordt om over sommige zaken open kaart te spelen.
“Ik weet het niet. Uw zoon is een geweldige man, maar wel een beetje – hoe zal ik het zeggen – een watje in de slaapkamer. Hij zou wat meer – laten we zeggen – stevige ideeën mogen hebben.”
“Ik geloof niet dat ik je helemaal begrijp”, zegt Karel, “Wat bedoel je precies?”
“Nou ja, rollenspel; wat steviger; ik heb graag een stevige vent in de slaapkamer.”

“Ik heb wel wat voorbeeldjes op de computer; van stevige sex bedoel ik. Misschien kunnen we samen eens kijken wat een passende fantasie zou zijn.”
Sandra begint enorm te blozen van opwinding als ze ziet dat Karel inlogt op Kink. Ze kent sommmige van hun sites en weet welk effect ze hebben op haar lichaam.
“Wat is dit voor een site, Kink?” vraagt ze, “Nooit van gehoord. Nou ja, laten we maar eens kijken”
Ze liegt alsof het gedrukt staat, maar ja ze kan toch moeilijk hier vertellen wat voor een slet ze eigenlijk is.  Karel kiest voor de ‘Sex and Submission’ site en meer bepaald voor de film van Mark Davis en Sabrina Fox. Hij slaat de scene met het interview over. In het begin van de scene is er wel veel pikante tekst maar nog weinig actie. Het is echter wel duidelijk waar dat gesprek naar toe zal leiden.
Sandra heeft een idee waar dit naar toe zal gaan en de spanning daarvan gaat aan haar lichaam niet voorbij. Ze voelt dat ze nat begint te worden en voelt haar tepels door haar jurk steken.

Terwijl ze strak naar het scherm kijkt voelt ze dat ze door Karel wordt gadegeslagen.
“Hij moet de reactie van mijn tepels gezien hebben”, denkt ze. “Ik kan mijn gevoelens op deze manier niet blijven verbergen.”
Een deel van haar wil Karel vragen om de film uit te zetten voordat ze haar zelf bloot geeft. Een ander deel van haar is echter al zo geil dat haar lichaam schreeuwt om meer beelden van deze film. Als de film aankomt bij het moment waarop Sabrina een glas wijn tussen haar benen moet klemmen terwijl ze ruw bevoeld wordt en geslagen, smelt Sandra volledig weg. Ze begint zachtjes commentaar te geven bij de beelden.
“Ja, ja, zo wil ik het; grijp ze harder; sla die teef.”
Ze is volledig vergeten dat Karel ook nog aanwezig is. Hij is langzaam achter haar gaan staan; grijpt met de volle hand in het haar vlak bij de kruin en trekt haar omhoog uit de stoel.

“Jij vuile geile teef. Ik weet wat je lekker vindt en je zult het krijgen ook.”
Bij elk woord dat Karel uitspreekt geeft hij haar een slag in het gezicht.
“Vooruit, trek die jurk uit. Die vieze tepels van je steken er toch al doorheen. Ik kan ze al misbruiken terwijl je die jurk nog aanhebt.”
Hij grijpt haar tepels door de jurk heen en sleurt ze rond in de kamer. Om de paar stappen stopt hij, trekt haar tieten omhoog, draait de tepels om en zegt: “Kus me geile teef.”
Het laatste beetje tegenstand is uit haar lichaam gevloeid samen met de sappen die nu langs de binnenkant van har dijen naar beneden lopen. Het kan haar niets meer schelen wie haar zo ruw behandeld; hoofdzaak is dat het gebeurd. Nadat Karel haar op die manier vijfmaal heeft laten kussen heeft hij genoeg van dit spelletje en geeft hij haar de opdracht om zich uit te kleden.

Nu komt de schaamte op als ze zich realiseert dat ze zich uitkleedt voor haar toekomstige schoonvader. Hoe kan ze dit ooit uitleggen aan Jan. Ze staat daar volledig hulpeloos, haar slipje doorweekt, haar benen tegen elkaar geklemd en haar handen voor haar borsten.
“Armen achter je rug”, beveelt Karel, “En steek die tieten uit. Ik denk dat deze tieten mijn eigendom zijn en ik er mee kan doen wat ik wil. Klopt dat?”
“Ja meneer, ik behoor helemaal aan U toe.”
Er is geen mogelijkheid om weerstand te bieden aan deze man, of aan haar eigen geile gedachten. Hij begint haar tieten te slaan terwijl hij haar opdraagt om haar slipje uit te doen. Ze moet haar kutje van binnen en van buiten afdrogen met dat slipje. Als ze klaar is, is er geen droge draad meer aan het lapje stof. Hij beveelt haar de mond open te doen en stopt de tanga erin.

“Doe die poten verder uit elkaar. Kennelijk wil Jan niet met je spelen op de manier die jij lekker vindt, ik ga nu met je spelen op de manier die ik lekker vind.”
Hij grijpt tussen haar benen en voelt dat ze op het punt staat klaar te komen. Hij gaat zitten en spreidt zijn benen.
“Ga op mijn knie zitten met je gezicht naar me toe. Rijdt op mijn bovenbeen met je armen achter je hoofd. Om te voorkomen dat je te vroeg klaarkomt zal ik er voor zorgen dat de aandacht zich richt op andere lichaamsdelen.”
Karel slaat haar tieten en in haar gezicht. Hij draait haar tepels om en pakt overal stukjes vel om dit om te draaien. Dan grijpt hij haar schaamhaar en trekt er hard aan. Het doet enorm veel pijn en dat leidt de aandacht af van haar naderende orgasme. Het constante wrijven van haar clit op Karel’s been maakt haar echter helemaal gek en ze kokhalst op haar slipje als ze klaarkomt. Dit is zonder twijfel het beste orgasme dat ze ooit gehad heeft.

Karel vindt dat het nu zijn beurt is.
“Op je knieën kut en je handen achter je rug. Open die smoel en houdt hem open. Steek je tong uit en lik er dadelijk mijn ballen mee.”
Hij ramt zijn paal diep in haar keel. Ze kokhalst en stikt bijna en het slijm loopt van alle kanten uit haar mond. Karel pakt een grote glazen kom en verzamelt al haar spuug en slijm. Als er na een tijdje niet zoveel meer komt, haalt hij zijn lul uit haar mond en slaat haar hard in het gezicht.
“Kom op met dat slijm, slet; het is van mij en ik wil het hebben dus spuug het op.”
Hij steekt zijn lul nu nog verder achter in haar keel en houdt hem daar terwijl hij met twee handen haar hoofd vasthoudt. Ze hoest en proest, maar hij houdt vol totdat het slijm via haar neus in de kom drupt.

Dan stoot hij enige malen hard in en uit en houdt zij staaf weer in haar als hij kloppend en trillend klaar komt achter in haar keel. Als hij terugtrekt lijkt ze nog geen adem te kunnen halen. Pas na enkele seconden hoest en proest ze alles uit: spuug, slijm en sperma in de kom.

Dan haalt hij aan en voegt zelf nog een paar flinke fluimen in de kom. Bovendien knijpt hij de laatste druppels sperma uit zijn lul en laat ze in de kom vallen. Deze is nu halvol met geil, slijm en spuug.
“Nu kun je dat broekje weer aantrekken; je neemt de kom mee en wacht op je slaapkamer.
Over een minuut of vijf komt Jan thuis en dan vertel je hem wat je hebt gedaan en drink je alles op wat er in de kom zit.”

Als Jan thuiskomt en de deur van de slaapkamer opent weet hij niet wat te denken. Zijn vader heeft hem verteld dat er een verrassing op hem wacht.
“Wat heb jij nu gedaan”, vraagt hij als hij zijn vriendin ziet zitten in haar slipje, geheel bezweet en met de kom op haar schoot.
Ze staat op en zegt: “Hoi liefje, je vader en ik hebben wat pret gemaakt. Hij heeft me wat lessen gegeven om ons sexleven te verbeteren. Hij wilde dat ik hier op je zou wachten zodat je kon zien hoe ik dit allemaal opdronk. Het is alles wat ik voor hem hen opgegeven en alles wat hij aan mij heeft gedoneerd.”

 

Dan drinkt ze de kom leeg en likt hem schoon. Jan is helemaal overbluft. Pas na enkele minuten dringt het tot hem door wat er gebeurd is. Hij slaat haar hard in het gezicht en zegt: “Jij vuile hoer; geneukt met mijn vader; ik zal jou een paar lessen leren.”
Terwijl hij haar hard blijft slaan in haar gezicht zakt ze langzaam ineen en op haar knieën en roept: “Ja meer, alstublieft Meester geef me meer.”

Starmaster

Dit verhaal werd op 23 mei 2008 in het Engels gepost op Kink.com

StarmasterX | info@starmasterx.com