SM gangbang: “Altijd prettig om je vriend bij je te hebben”

 

In gangbang rollenspellen hebben de karakters meestal geen aparte namen, Dus in dit verhaal heeft iedereen zijn eigen (stage) naam. In dit verhaal is tevens een deel gewijd aan plassex. Daar waar de een verrukt is van plassex is het voor de ander iets waarvan de zin absoluut overgaat. Sommigen worden er zelfs echt onpasselijk van. In dit verhaal is dat deel dan ook apart aangekondigd en kan het naar believen worden overgeslagen.

Princess Donna loopt over straat met Riley Shy. De meiden zijn beste vrienden al vanaf de HAVO en zijn een middagje winkelen. Riley zoekt overal naar een cafe of iets dergelijks.
“Laten we alsutblieft ergens wat gaan drinken, Donna; ik moet echt nodig plassen.”
Er is echter geen cafe te bekennen in de omtrek.
“Ik heb we sowieso geen behoefte aan om ergens wat te gaan drinken; dus je gebruikt je buikspieren maar of we gaan naar een openbaar toilet; daar ginds zie ik er een.”
Ze probeert Riley in die richting te trekken, maar Riley heeft zo haar twijfels.
“Da’s alleen voor mannen. Daar hebben ze waarschijnlijk alleen van die pisbakken. Bovendien als iemand ons daar betrapt zitten we met een vet probleem.”
“Precies,” zegt Donna, “en zo zie ik je het liefste: in de problemen.”

De meiden schieten in de lach wat het voor Riley alleen nog maar moeilijker maakt. Donna pakt Riley bij de arm en spreekt haar toe; vriendelijk, maar ook erg beslist.
“Het zou me erg opwinden om je daar te zien plassen, staand met je slipje op je enkels en je rokje omhoog houdend. Als het je lukt – zonder knoeien – beloon ik je met een geweldig orgasme. Zo niet dan dan gebruik ik mijn nieuwe ‘koperdraad’ zweep op je billen.”
Die zweep had ze die middag gekocht. Een dik leren handvat met één enkele leren riem eraan waarin een koperen strip zit verwerkt. Hij kan gebruikt worden als een single-tail, maar geeft ook electrische schokken; in het handvat zitten vier krachtige batterijen.
Donna vervolgt: “Dus laten we opschieten er is nu niemand in de buurt; bovendien het geil loopt al in mijn slipje als ik het beeld zie van jou die daar staande plast.”
Riley geeft toe; de druk wordt zowel letterlijk als figuurlijk te groot en ze is opgetogen over zowel de beloning als het feit dat die nieuwe zweep op haar wordt uitgeprobeerd.”

@ @ @ - Tussenspel - @ @ @

(Diegenen die niet van plassex houden kunnen het tussenspel overslaan)

Als ze het toilet binnensluipen, is het er donker. Het stinkt er vreselijk naar urine en alles is er smerig. De muren zijn betegeld maar volgespoten met graffity en er zitten zwarte vegen op. De vloer is modderig; er is geen maanden schoongemaakt. Er hangen twee pisbakken aan de muur die erg laag zijn en gemaakt zijn voor kleine jongetjes. Dan hangen er vervolgens drie op normale hoogte, maar deze zijn alle drie onbruikbaar. Een is er bijna helemaal afgebroken en hangt nog maar amper aan de muur; een heeft een enorm gat in de bodem en de derde zit helemaal verstopt. Hij is tot de rand toe gevuld met een mengsel van water en pis en af en toe drupt er zelfs wat overheen.
Ietsje verderop hangt er nog een; maar op een hoogte geschikt voor mannen die dik boven de 2 meter zijn. Hij hangt zo hoog dat Riley op het puntje van haar tenen moet staan om daaroverheen te staan. Bovendien is de bak erg smerig en de rand helemaal nat.
“Oh nee”, zegt Riley, “hier ga ik dus echt niet.”
Donna grijpt d’r haar: “Nee, nee schatje, hier kom je niet onderuit. Eerst mij een beetje opdraaien zeker en dan opgeven? Je zult nu laten zien wat je kunt.”

Riley weet dat ze nooit zal kunnen ontsnappen aan een fantasie die nu eenmaal in Donna’s hoofd zit. Ze zucht diep en wil haar slipje uittrekken, maar Donna zegt dat ze op haar enkels moet laten hangen. Dat maakt het allemaal nog moeilijker want als haar slipje de grond raakt, kan ze het niet meer aan. Ze kan het echter niet meer houden en gaat op haar tenen staan en probeert haar poesje boven de pisbak te duwen.
Het porcelein is steenkoud en nat tegen de binnenkant van haar dijen. Ze trekt haar rokje verder omhoog maar komt niet over de bak heen; hij hangt net te hoog. Dan grijpt ze de waterleiding achter de pisbak en ze trekt zichzelf op de bak, zodat haar voeten van de grond komen. Er gebeurt niets; haar blaas staat op springen en haar bovenbenen beginnen nu al te verkrampen.
Maar ze kan het niet; het lijkt wel of alle druk is verdwenen. Alhoewel haar blaas zegt dat ze nog steeds dringend moet plassen, maar de schaamte lijkt alles af te sluiten.
“Kom op, pissen of ik shock je met nieuwe zweep terwijl je plast.”

Dan zet ze alle sluizen open. Het spuit er werkelijk uit; een deel eindigt in de bak maar het merendeel spettert tegen de muur. Tot overmaat van ramp glijdt haar rokje naar beneden en moet ze één hand van de waterleiding nemen om het op te trekken. Ze voelt meteen hoe ze naar beneden glijdt. Met alle kracht in haar andere hand blijft ze nog net hangen. Ze begint te kreunen alsof ze elk moment een orgasme kan krijgen. Ja, het is er erg smerig, maar de opluchting dat haar blaas geleegd wordt, maakt dat het haar geen bal interesseert.
Eindelijk is ze klaar en laat ze zich langzaam van de bak glijden. Als ze haar rug recht ontsnappen er nog kleine golfjes pis aan haar kutlippen die langzaam via haar dijen naar beneden lopen en haar slipje letterlijk zeiknat maken. Donna zegt haar om zich af te drogen met haar slipje en het dan in haar mond te stoppen.
Riley moet een meter van de muur af gaan staan met haar benen wijd gespreid. Dan moet ze voorover buigen en steunen met haar handen tegen de muur. Haar gezicht is maar enkele centimeters verwijderd van de bak waarin ze net heeft staan te pissen. Ze moet al haar kracht gebruiken om niet weg te glijden op de gladde, natte vloer. Ze voelt dat Donna haar rokje weer omhoog trekt. Ze kokhalst op haar slipje en proeft en ruikt alleen maar pis. Ze voelt dat haar linkerbeen begint te trillen en dat de voet langzaam wegglijdt. Als ze haar positie probeert aan te passen zegt Donna haar stil te staan en knijot hard in haar schaamlippen.

“Zo, zo,” zegt Donna, “niet alleen een vies meisje maar ook nog een vies, geil meisje. Precies zoals ik ze het liefste heb. En nu, mijn kind, wil ik niets van je horen.”
Het kost Riley alle moeite pm haar lichaam in bedwang te houden en niet te schreeuwen. Schreeuwen zal betekenen dat ze nog meer moet kokhalzen en bewegen zal beteken dat haar voet nog verder wegglijdt. In beide gevallen zal de consequentie zijn dat met haar gezicht in de pisbak terechtkomt. Dus verbijt ze de schokken en de pijn terwijl ze de strepen op haar billen voelt groeien bij elke landing van de zweep.
Donna is vandaag erg precies; elke plekje op billen en benen van de arme Riley wordt precies driemaal achter elkaar geraakt. Eén om het plekje te markeren; één om er een mooie rode streep op te zetten en één om er zeker van te zijn dat het brandt en steekt.
Zonder ophouden gaat ze door in hetzelfde ritme. Uiteindelijk is er geen streep meer te zien omdat ze de ene streep met de andere bedekt heeft. De huid is gewoon egaal donkerrood geworden. Dan zet Donna de zweep uit, grijpt Riley bij d’r haar en trekt haar overeind.

“Dank u wel Princess; het doet vreselijk veel pijn, maar het was ee geweldige uitdaging. Mag ik u alstublieft kussen?”
Donna verwijdert het slipje en de twee kussen hartstochtelijk.
“Wil je nu je beloning ook nog?”
“Ja alstublieft, Princess.”
Ze spreidt direct haar benen; ze weet precies wanneer ze Donna mag zeggen en wanneer ze haar Princess moet noemen. Donna begint met vier vingers in Riley’s kut en die begint direct zwaar te ademen. Het zal een quicky worden; er is al zoveel spanning vooraf opgebouwd.
“Oh de slet is gretig; daar geniet ik van.”
Ze wrijft Riley’s clit met haar duim.
“Nou kom dan, meisje; laat dat hongerige kutje maar klaar komen. Met haar andere hand slaat ze Riley in het gezicht en kneedt ze haar borsten. Riley begint al te spuiten en Donna moet aan de kant springen om niet zelf kletsnat te worden.
“Heb je dat slipje nog?”
Riley opent haar hand en laat de minuscule string zien.
“Trek het aan en fatsoeneer je kleren; we smeren hem; ik hoor mensen aankomen.”

@ @ @ - einde van het tussenspel - @ @ @

Als ze de trap oplopen horen ze mannen praten. Als ze de deur van het openbaar toilet openen zijn ze terug in het kleine parkje. Ze kijken recht tegen het zonlicht in en knipperen tegen de overgang vanuit het donkere toliet. Ze horen de mannen wel, maar zien ze amper. Naast een grote eik staat een bank met daarop – languit zittend – Mark Davis en een andere man; een latino.
Aan de beide uiteinden staan – met een voet op de bank – Steve Holmes en Lobo. De mannen fluiten langgerekt en ordinair als ze de meiden zien staan in de deuropening.
Steve opent: “Dat zwarte rokje, daar zou ik mijn handen wel eens onder willen steken, wat een schatje.”
“Hé jij daar in die rode jurk,” zegt Mark wijzend naar Donna, “kunnen we niet wat lol hebben met je vriendinnetje?”
“Ja,” vervolgt Lobo, “wij met zijn allen op dat teefje.”

Donna kent het groepje, althans met uitzondering van die latino die naast Mark zit. Hij heeft zijn hoed over zijn ogen heen getrokken; ze kent het gezicht wel vaag ergens van, maar kan het niet thuisbrengen. De rest van de mannen behoort toe aan een beruchte straatbende. Altijd op zoek naar ontschuldige meiden voor een gangbang en kennelijk hebben ze nu Riley op het oog. Riley is diep onder de indruk en ook wel wat bang.
“Alstublieft Donna help me; bescherm me tegen die knapen.”
“Natuurlijk je bent toch mijn vriendin,” en tegen de jongens, “ophouden met die flauwekul! Ze is bij mij en valt onder mijn bescherming. Dus jullie houden je handen thuis want anders roep ik de rest van mijn bende op en dan zul je er van lusten.”
De mannen joelen en juichen, maar weten drommels goed dat ze geen gedonder willen met de bende van Donna.
“Laat maar zitten jongens,” zegt Mark, “als we in de handen vallen van haar bende eindigen we ergens opgeknoopt in een kelder, waar ze ons mishandelen met zwepen en stroomstoten. Zij is de leider van de koninklijke koperdraad bende; daar willen we geen ruzie mee.”

Donna neemt Riley bij de arm en ze wandelen gehaast weg. Na een paar huizenblokken slaan ze linksaf en meteen daarna weer links in een donker steegje. Aan het einde van het steegje is een enorm hek. De meiden stoppen daar – buiten adem – en hijgen wat uit hangend tegen het hek.
“Bedankt dat je me geholpen hebt; je bent een echte vriendin.”
“Ja, ja, ik weet het.”
Dan vervolgt Donna op een meer sarcastische toon.
“Waarom loop je trouwens zo te jammeren? Je bent een slet en je wil graag door meer mannen tegelijk worden genaaid. Wat is eigenlijk je probleem? Ik had maar wat graag gezien dat je door dat stel zou zijn genomen; ik zou je zelfs aan hen gepresenteerd hebben. Blijf staan en spreid die hoerenpoten!”
Ze duwt Riley tegen het hek en probeert haar tegelijkertijd de keel dicht te knijpen.
“Je zult verdomme mij mijn pretje niet ontnemen; trouwens ik heb het hen beloofd.”
Riley kijkt Donna vol ongeloof aan.
“Het was de enige manier waarop ik – vorige week - Blondje (Sarah Jane Ceylon) uit hun handen kon bevrijden. Het leek me een eerlijke ruil; denk je niet, teef?”
Ze slaat Riley hard in het gezicht.

“Ja Princess ik al alles doen wat u me opdraagt.”
Donna fluit op haar vingers en de mannen komen direct de hoek om het steegje in.
“Rustig aan nog even; ik moet deze teef eerst nog een beetje opwarmen.”
Dan draait ze zich om, slaat Riley nogmaals in het gezicht en spuugt op haar.
“Trek die blouse uit en laat je tieten zien. En ik stel voor om geen geluid te maken anders staat het hier dadelijk zwart van de toeschouwers. En als er agenten mochten komen, zeggen we dat je een straathoer bent die voor ons stond te strippen.”
“Ik zal een gehoorzame slet zijn en mijn lichaam behoort geheel aan u toe Princess.”
De latino komt naar voren uit de groep. Donna ziet duidelijk de aftekening van zijn harde lul in zijn broek. Zodra hij begint te praten herkent Donna de stem.
“Misschien kan ik meehelpen met vasthouden en opwarmen van deze kut.”

De ene hand verdwijnt onder Riley’s rokje en met andere wordt de hoed met een brede zwaai afgenomen.
“Ben je niet blij om te zien dat Annie Cruz me komt helpen; dit wordt met de minuut beter,”zegt Donna.
Ze spuugt Riley in het gezicht en Annie likt het op en spuugt het in Riley’s mond.
“Je zult het nog nodig hebben; vooruit op je knieën hoer.”
Annie opent haar broek en een enorme dildo springt eruit. Ze schuift hem in Riley’s mond en meteen door, diep in haar keel.
“Waag het niet om hem uit je mond te laten en zeg dat je een geile vieze piklikker bent.”

Ze kokhalst en kwijlt terwijl ze haar best doet de dildo niet te laten ontsnappen als Annie terugtrekt. Intussen heeft Donna al Riley’s kleren uitgetrokken, behalve de schoenen. Ze kan er amper op staan en lopen op de kinderkopjes; met zulke hoge hakken.
Dan trekt Donna haar bij de haren omhoog en begint Annie haar tieten te slaan. Ze draait haar tepels om en trekt er hard aan. Dan vraagt Annie of ze nu eindelijk klaar is voor de mannen die haar willen komen neuken. En Donna vraagt of haar armen vastgebonden moeten worden.
“Ja, ja, ik ben klaar voor al deze pikken en nee bindt me niet vast. Ik houd vast aan het hek en zal niet loslaten.”

De meiden vertrouwen het nog niet en willen bewijzen. Annie grijpt Riley’s schaamhaar en trekt er met een hand hard aan terwijl ze met de andere hand hard op haar kut slaat. Donna slaat Riley in het gezicht en op de tieten. Ze heeft electropads op Rileys lichaam geplakt en shockt haar, maar Riley staat onbewogen tegen het hek geplakt. Donna en Annie prijzen hun lieve meisje. Lobo is van achter Riley aangeslopen en steekt zijn harde lid in haar kontgaatje.
Mark heeft haar van voren benaderd en schuift zijn lul in haar kutje. Ze is zo ontstellend nat dat de pikken naar binnen schuiven als een heet mes door de boter. Steve is op de brandtrap naast het hek geklommen, zodat hij zijn lul diep in haar keel kan steken. Donna gaat ondertussen verder met stroomstoten en Annie blijft op haar tieten rammen. Bovendien knijpen de vrouwen overal in Riley’s vel en draaien het om. Donna geeft nieuwe bevelen.
“Vergeet niet om toestemming te vragen voor een orgasme, ook al zit er een lul in je mond. Als ik je niet kan verstaan krijg je geen toestemming. En o wee meisje als je zonder toestemming durft te komen; k stop mijn elektrische zweep in je kutje en een veestok in je kontgat.”

Het arme kind weet dat ze geen schijn van kans heeft. Ze probeert op zeker te spelen door al direct om een orgasme te vragen, lang voordat het zover is. Alleen voor het geval dat ze straks niet verstaanbaar is of het om een andere reden wordt geweigerd. Tot haar stomme verbazing krijgt ze de toestemming meteen. Na een paar minuten voert Donna de elektriciteit verder op.
“Ik dacht dat je klaar wilde komen, slet? Nou schiet eens een beetje op dan, anders trek ik mijn toestemming weer in.”
Gelukkig besluit Annie om over Riley’s clit te gaan wrijven en ze doet haar best om daarvan klaar te komen. Ze is nu bijna zover, maar vlak voor het moment supreme, trekt Annie terug.
“Dan niet kut, ik heb niet de hele dag de tijd, Wat kan het mij trouwens schelen of jij komt of niet.”
Als Riley denkt dat ze niet meer kan komen, komt het plotseling en toch nog onverwacht. Ze schudt en trilt over haar hele lichaam, maar het voelt niet als anders. Het orgasme is lang en hevig maar doet eigenlijk alleen maar pijn.

De mannen besluiten van positie te ruilen; nadat dit een paar keer is gebeurd, vraagt Donna:
“Welke lul voelt waar het lekkerste, schatje?”
Riley weet dat Donna een val stelt met deze vraag; hierop is geen goed antwoord mogelijk. Ze kiest ervoor om net te doen of ze de vraag niet geeft gehoord en hoopt dat Donna het verder laat zitten. Kansloos natuurlijk; Donna voert eerst de elektriciteit nog maar eens op.
“Laten we beginnen met je smoel, meisje; welke lul voelt het lekkerst in je mond?”
Riley weet niet eens welke pik waar zit op dit moment. Omdat ze momenteel niet zo erg hoeft te kokhalzen neemt ze aan dat Steve daar zit op dit moment. Op het moment dat ze Donna vertelt dat Steve de beste is in haar mond, trekt Mark hard aan d’r haar.
“En waarom is niet mijn lul het beste in je keel, teef?”
“Eh ..... omdat ..... eh,” aarzelt Riley, “omdat ik die van u liever in mijn reet heb mijnheer.”
Ze hoopt vurig dat ze goed heeft gegokt en dat hij het is die tussen haar billen pompt.

 

“Goed antwoord, meisje; maar veel te langzaam. Ik denk dat we je moeten shocken met de Tazapper als straf voor te langzaam antwoorden.”
Riley geeft het op; ze is klaar voor haar derde orgasme die middag, maar ze is veel te vermoeid.
“Sorry jongens, ik kan echt niet meer.”
Ze staat op het punt om buiten bewustzijn te raken.
Een voor een trekken de mannen hun palen terug uit Riley. Donna zegt dat ze alles in haar mond wil. Ze gaat op haar knieën zitten met haar mond wijd open en haar hoofd achterover. Een voor een dumpen ze hun kwakje in haar mond. Als er een druppel naast dreigt te gaan wordt het door Annie vakkundig met een vinger terug in Donna’s mond gedaan. Riley ligt nu volledig uitgeteld languit op straat.
Ze opent haar ogen half als Donna haar mond opentrekt en het sperma langzaam over laat lopen in haar mond. Dan krijgt Annie opdracht om zich klaar te vingeren en haar geil in Riley’s mond te spuiten. Annie spuit zoveel dat Riley’s mond overloopt. Dan krijgt Riley opdracht om het allemaal door te slikken. Ze gehoorzaamt direct en laat haar open mond zien voor inspectie dat ze alles heeft doorgeslikt.

“Annie steek je dildo in die gore bek en neuk haar tot ze alles weer opgeeft.”
Na korte tijd begint Riley te kokhalzen en komt alles weer naar boven. Het loopt uit haar mond, over haar heen. Donna en Annie verzamelen het weer en geven het haar terug om het nogmaals door te slikken. Donna en Annie strelen d’r haar en d’r lijf en prijzen haar beurtelings.
“Je bent een heel lief en gehoorzaam meisje. Een smerige geile slet, maar ook heel lief.”
“Oh Princess, kunnen we volgende week zaterdag weer samen gaan winkelen? Het is zo’n leuk uitstapje.”
“Oke,” zegt Donna, “maar ik weet niet of de jongens dan weer met je willen spelen.”

Starmaster

Dit verhaal werd eerder in het Engels gepost op Kink.com op 11 juni 2008 

StarmasterX | info@starmasterx.com