Lesbische SM: “Grijp haar, zij is de schuldige”

Marij (Devaun) en Tessa (Sara Faye) gaan naar een groot warenhuis om te winkelen; ze komen daar wel vaker. De winkeldetective (Claire Adams) staat geagiteerd te kijken in haar uniform als de twee binnenkomen.
“Verdomme, daar zijn ze weer”, denkt ze, “Die twee die hier van alles meejatten, maar nooit worden gepakt. Vandaag zal ik ze hebben.”
Terwijl de meiden staan te kijken bij het sexy ondergoed houdt ze de twee scherp in de gaten. Marij heeft de detective in de gaten en fluistert haar vriendin in het oor.
“Opgelet; die teef heeft ons in de gaten; laten we kalm de winkel verlaten.”

Net voordat ze door de scan heenlopen, horen ze achter zich een vriendelijke maar dringende stem.
“Zou ik de dames even in mijn kantoor kunnen spreken?”
Ze spreekt luid en vele hoofden in de winkel draaien zich om. De meiden besluiten haar te volgen.
Zodra de deur achter hen sluit verandert de vriendelijke toon van de detective.
“Ik heb het helemaal gehad met jullie twee. Iedere keer dat jullie hier binnenkomen jatten jullie spullen van ons en eindelijk kan ik het bewijzen. Dus jullie gaan hier rustig wachten totdat de politie er is.”
Ze pakt de telefoon op en kiest een nummer. Marij springt op uit haar stoel – Tessa probeert haar nog tegen te houden – en ze zegt: “Kunnen we niet iets regelen? Ik bedoel, zonder politie?”

 

Tessa pakt Marij bij het haar en trekt ze terug in de stoel: “Hou je kop, stomme koe. Ze heeft geen greintje bewijs; ze bluft alleen maar.”
De detective is echter geïnteresseerd en vraagt met een zoetgevooisd stemmetje: “Wat had je in gedachten, meisje? Heb het hart niet om me om te kopen. Maar eh, ….. als je liever door mij ondervraagd wordt dan door de politie; dan zeg je het maar liefje.”
De twee meiden raken in een geagiteerd gesprek, dat van tijd tot tijd zelfs een beetje fysiek wordt.
“Waarom zou je luisteren naar die teef”, bitst Tessa tegen Marij terwijl ze haar in het gezicht slaat.
Marij spuugt Tessa in haar gezicht en slaat terug: “Ik heb geen keus; je weet dat dit de derde keer is dat ik gesnapt wordt en ditmaal kom ik er echt niet meer met een boete af.”

De detective breekt het gevecht af en sust: “Nou, nou dames, kus elkaar en maakt het weer goed.”
Ze grijpt de meiden bij hun haar en swingt hun lippen op elkaar. Na korte tijd beginnen de meiden gepassioneerd te zoenen.
Ze trekt hun hoofden weer uiteen en zegt: “Zo kan het wel weer, geile lesbische sletten. Wordt het maar snel met elkaar eens of er wel of geen politie bij moet komen, anders beslis ik voor jullie.”
Dan zucht Tessa: “Oké, geen politie.”
De detective is echter niet geheel tevreden.
“Is het duidelijk dat mijn manier van ondervraging nogal fysiek zal zijn en de straf zeker fysiek en erg pijnlijk? Is het begrepen dat je mijn orders op dient te volgen, je onderwerpt aan mij gezag en alleen tegen me praat als ik een vraag aan je stel? Jullie zullen me aanspreken als Juffrouw Adams. Begrijpen jullie deze regels?”

De meiden kijken elkaar aan, dan de detective en dan weer elkaar en zuchten.
“Ja juffrouw Adams.”
Dan neemt ze de telefoon op en zegt: “Zeg al mijn afspraken voor vanmiddag af; ik wil niet gestoord worden.” Het licht dempt en er volgt een fade out.

Als het licht weer opkomt bevinden we ons in een kerker. De beide meiden staan daar met hun polsen vast aan een hoge houten stok en hun enkels ook aan de uiteinden van een stok. De benen zijn daarom wijd gespreid en de meiden staan naast elkaar. Ze durven niet met elkaar te spreken. Spreken was immers verboden en alhoewel ze de detective niet zien voelen ze dat deze vlak in de buurt is. Ze staan hier nu al een kwartier en Tessa is de eerste die de stilte verbreekt.
Ze fluistert: “Wat gaat er met ons gebeuren?”
“Bek houden, teef”, klinkt een harde metalen stem uit een luidspreker.
Tessa slikt en het angstzweet breekt haar uit. Marij kijkt ook niet vrolijk uit haar ogen. De meiden hebben met elkaar wel eens wat gerotzooid met spanking en haren trekken en zo, maar dit lijkt serieuzer. En die Juffrouw Adams lijkt een echte sadist. Beide meiden zijn bang, maar ook wel erg opgewonden.

Dan horen de meiden uit de verte twee naaldhakken aankomen. Als de detective binnenkomt blijkt dat ze haar uniform verruilt heeft voor een soort uniform in latex. Ze pakt een groot mes en snijdt Marij’s T-shirt en Tessa’s topje van hun lijf. Als ze de BH’s van de meiden ziet herkent ze de modellen uit de winkel. Ze trekt ze naar beneden en slaat de tieten en trekt hard aan de tepels.
“Deze tieten moeten hard gestraft worden omdat ze zich verstopt hebben in gestolen waar.”
Opnieuw een regen van slagen en de tieten van de meiden kleuren al rood.
“Alstublieft, stoppen, Juffrouw Adams. Ik heb echt niks gestolen”, zegt Marij.
“Hou op met zeuren vuile teef, je hebt boven in mijn kantoor al bekend. En hoe zit het met jou, kut?” vraagt de detective terwijl ze Tessa’s tieten slaat, “Heb jij al iets te bekennen?”
Tessa lacht en zegt: “Ik heb niets verkeerd gedaan en als dat wel zo was dan zou ik dat zeker niet aan jou bekennen, teef.”
De detective is nu razend en slaat haar hard in het gezicht en vertelt haar dat ze spijt zal krijgen van die opmerking.

Ze pakt een flogger en laat deze beurtelings landen op Tessa’s tieten, billen, rug en buik.
Bij elke slag zegt ze afgemeten: “Mijn naam is Juffrouw Adams en waag het niet nog een keer om mij te beledigen, meisje.”
Als Tessa’s huid overal rood is geworden geeft ze zich eindelijk over.
Ze zegt: “Ja, Juffrouw Adams ik ben een vuile leugenachtige kut en zal U altijd gehoorzamen.”
De detective doet de rokjes van de meisjes omhoog en knipt hun slipjes af waarbij ze de bovenkant om hun buikjes laat zitten.
“Als jullie lieve meisjes zijn dan geef ik jullie misschien aan het einde van de dag wat kleren om fatsoenlijk over straat te kunnen. Misschien laat ik jullie vieze kutjes zelfs klaarkomen. Ga nu tegenover elkaar staan en begin elkaar te kussen.”
Intussen worden de meiden met een leren riem bewerkt.
Ze zegt: “Kom op, een beetje meer passie. Ik weet dat jullie er geil van worden; die kutjes van jullie zijn kletsnat.”
Ze grijpt de poesjes en trekt hard aan de kutlippen. Dan slaat ze op de kletsnatte dozen en het weerklinkt hol en nat in de gewelven.

“We zullen het spelletje eens anders spelen. Ik wil dat jullie me vertellen over de dingen die de ander gestolen heeft. Het wordt tijd dat jullie elkaar gaan verraden. Jullie gaan verder met elkaar te kussen en intussen gebruik ik deze zweep op jullie.”
In haar hand houdt ze een zweep met een lang handvat en een enkele brede leren band.
“Alleen als jullie klaar zijn om je vriendin te verraden, heb je toestemming om je smoel te openen.”
De detective heeft in de gaten dat Tessa een stuk meer kan hebben dan haar vriendin; ze besluit dan ook om haar tweemaal zo vaak te slaan als haar vriendin. Ze loopt om de meiden heen en bij ieder ronde slaat ze met meer kracht.
“Neem gerust je tijd, meisjes; ik zit er niet mee; ik kan hier geweldig van genieten.”
Na een half uur zien de meiden er niet meer uit. Beide hebben striemen op hun hele lichaam en hier en daar zijn er zelfs blauwe plekken. Bij Tessa is zelfs op enkele plekken de huid al gesprongen.

Zij krijgt dan ook tweemaal zo veel slagen als Marij. Maar Tessa is al lang in de zevende hemel. Ze heeft een gelukzalige lach om haar mond en zakt dieper weg bij elke ronde. Als Marij voor de derde achtereenvolgende keer op dezelfde plek wordt geraakt stort ze in. Ze brult van de pijn en smeekt haar vriendin om toestemming haar te mogen verraden.
Tessa zegt: “Doe maar liefje, ik kan de pijn wel hebben, maar niet dat jij in tranen bent. Vertel maar aan Juffrouw Adams wat voor een vuile dief ik ben.”
Als de bekentenis Marij’s lippen verlaten heeft, worden de meiden getroost door de detective.
“Nu zijn jullie lieve meisjes en gaan we elkaar verwennen.”

Ze maakt de pols en enkelbanden los en gaat zelf op een matras liggen met haar benen wijd uit elkaar. Ze beveelt een van de meiden om haar poesje te eten en de ander om boven haar buik te knielen. Terwijl ze opdracht krijgt om de borsten van de detective te strelen wordt ze zelf geslagen in het gezicht en op de tieten en hard aan haar kut getrokken.
Na tien minuten moeten de meiden van plek wisselen. Dit blijft doorgaan totdat de detective zwaar begint te ademen en voelt dat ze dichter bij een orgasme komt. De meiden krijgen nu opdracht om ook aan elkaars kutje te ziiten terwijl ze samen likken aan de kut van de detective. Deze trekt haar benen op om de meiden ook toegang te geven tot haar poepgaatje.
Nu zijn alledrie de vrouwen erg opgewonden geraakt en rijp voor de slacht.

Dan krijgt Tessa de opdracht om langzaam van dertig terug te tellen naar nul.
“Jullie zullen verdomme tegelijk met mij klaar komen, stelletje vuile hoeren. Of je komt tegelijk met mij of helemaal niet.”
Bij nul aangekomen exploderen de vrouwen in een wild drievoudig orgasme. Als de vrouwen uitgehijgd zijn, staat Juffrouw Adams op en spreekt de meiden weer streng toe.

“Hier zijn wat kleren; kleed je aan en flikker op. Volgende week woensdag zijn jullie hier terug om exact 9 uur. Dan krijgen jullie te horen wat de straf is.”
Tessa zakt op haar knieën en kruipt met haar handen als hangende hondepootjes naar Juffrouw Adams en smeekt haar heel nederig.
“Wilt u me dan alstublieft dwingen om te bekennen en mijn vriendin te verraden?”
“Oh, je bent zo’n lief meisje”, zegt Juffrouw Adams terwijl ze zachtjes in haar gezicht slaat.
“Ja ik zal ons allemaal een plezier doen door jullie weer te misbruiken.”

Starmaster

Dit verhaal werd eerder gepost in het Engels op Kink.com op 26 mei 2008.

StarmasterX | info@starmasterx.com