Lesbische SM: “Ik vertrouw mijn stiefmoeder niet.”

Mark is een rijke man die enkele jaren geleden zijn vrouw verloren heeft en nu een niewe relatie opgebouwd heeft met Ellen (Jade Marxxx) die zo’n vijftien jaar jonger is dan hij. Dochter Tamara (Devaun) is het niet eens met deze relatie omdat ze er van overtuigd is dat Ellen alleen maar uit is op haar vader´s geld.
Bovendien het idee een stiefmoeder te hebben die maar 5 jaar ouder is dan zij, zint haar ook niet, alhoewel Ellen zich geen moment als ´de stiefmoeder´ opdringt. Vanaf het begin heeft ze geprobeerd om een vriendin van Tamara te zijn, echter zonder succes. Tamara is er van overtuigd dat Ellen achter het familiekapitaal aanzit. Waarom anders zou een jonge vrouw van dertig achter een man aanzitten van vijfenveertig?

Wat Tamara echter niet weet is dat Ellen een submissive is en niets liever wil als gedomineerd worden door zowel Mark als diens dominante vrienden en vriendinnen. Mark heeft een drukke baan en deelt zijn nieuwe vriendin graag met andere dominanten.
Tamara vindt het ook al erg opvallend dat Ellen vaak hele middagen en avonden weg is – meestal nogal sexy gekleed – als haar vader op zakenreis is of zo. Op een van deze middagen besluit ze om Ellen stiekem te volgen.
“Als ze aan haar vader kan bewijzen dat Ellen vreemd gaat zal hij de relatie wel beeindigen”, zo denkt ze.

 

Ellen gaat een klein obscuur winkeltje binnen en Tamara besluit buiten te wachten. Als ze na een half uur nog niet terug buiten is besluit Tamara zelf het winkeltje binnen te gaan. De ruiten van het winkeltje zijn beschilderd met de naam: “Extravaganza” op een donkerblauwe achtergrond. Er is geen etalage. Tamara heeft altijd gedacht dat het een of ander exotisch winkeltje was. Als ze de deur opent komt ze in een halletje dat afgesloten is met een gordijn.
Als ze – met bonzend hart – het gordijn doorgaat staat ze midden in een BDSM winkel.

Ze was al eens eerder in een sexshop, maar dit slaat alles. Waar ze ook kijk ziet ze: zwepen, floggers, tepelklemmen, dildo’s, latex en leren kleding, maar geen spoor van Ellen. Deze aanblik en de geur van het leer maken haar echter erg geil en het liefst zou ze tussen haar benen grijpen.Terwijl ze gebiologeerd naar de floggers kijkt en haar vingers door de leren strengen laat gaan, hoort ze plotseling een stem achter haar. Als ze zich omdraait kijkt ze in het gezicht van een strenge vrouw in een strak zittend latex catsuit.
“Wil je iets van kleding passen of een van de zwepen voelen?”
Tamara voelt zich rood worden tot in de nek en ze stamelt verlegen.
“Nee, nee, ik.....ik ...... zocht mijn moeder....... eh ......... stiefmoeder bedoel ik. Ik zag haar hier binnen gaan.......; een half uurtje geleden; maar ik zie haar hier niet.”
Ze durft niet op te kijken als ze praat en knijpt haar benen tegen elkaar. Ze weet niet wat er gebeurd maar ze is duidelijk onder de indruk van deze vrouw en haar kutje is nu ontegenzeggelijk drijfnat.
“Dan zal ze wel een privé afspraak hebben; als je door die deur heengaat zul je ze wel vinden.”

Tamara twijfelt; wat zal ze doen; ze wil Ellen op heterdaad betrappen maar is nu zo in de war.
“Nou hup,” zegt de vrouw streng, “je kunt hier niet zomaar in mijn winkel blijven rondhangen zonder iets te kopen en een beetje op mijn tapijt lopen druppen.”
Ze pakt Tamara stevig beet en trekt beide armen acher haar rug. Dan duwt ze haar rustig maar vastberaden in de richting van de deur. Tamara voelt opnieuw een aanzet tot een orgasme en begint zwaarder te ademen.
Tamara is in eerste instantie blij als de deur achter haar sluit.
“Eindelijk alleen”, denkt ze.
Ze steekt haar hand tusen haar benen om haar kutje te bedaren. Ze is in een soort donkere gang en wil omdraaien maar de binnenkant van de deur heeft geen klink. Als ze wat aan het schaarse licht is gewend herkent ze op de vloer kledingstukken van Ellen. Ze raapt een slipje op wat ze wel eens aan de waslijn heeft zien hangen; het is kletsnat en de zoete weeïge geur ervan veroorzaakt een nieuwe golf van geilheid.

Ze doet haar broekje naar beneden. Als ze haar hand nu tussen haar benen steekt kreunt ze zachtjes.
“Mijn hemel; wat gebeurt er met mij?”
Dan opent de deur aan de andere kant van de gang waar een andere dominatrix staat; een rode latex avondjurk, strak om haar weelderig lijf gedrapeerd. Ze is duidelijk geïrriteerd.
“Hoe zit het? Blijf je daar staan met je hand in je kut of kom je mijn heilige kerker binnen?”
Tamara haalt tergend langzaam haar hand uit haar kutje.
“Ik weet het niet.”
“Ik zie dat het je moeite kost om een simpele vraag te beantwoorden net als die kut hierbinnen. Nou schiet een beetje op of ik jaag je met de zweep naar binnen. En laat dat broekje maar waar het is.”

Tamara schuifelt naar binnen met haar slipje op haar enkels. Als ze de ruimte binnenkomt ziet ze Ellen hangen in een tuig van leren riemen. Ellen’s benen hangen ver uit elkaar; er hangen klemmen aan haar tepels; en tussen een van de riemen is een Hitachi gestoken die haar clit masseert; ze is op het randje van een orgasme. De meesteres pakt Tamara bij haar haar, sleept ze dichterbij en zet haar op een stoel.
“Je wilde toch zo graag weten wat deze kut aan het doen was? Nou blijf maar zitten en kijk. Jouw vader heeft mij de opracht gegeven om haar eens goed onder handen te nemen en wat gehoorzaamheid in haar te slaan.”
Dan draait ze zich om naar Ellen.
“En jij, jongedame, heb het lef niet om klaar te komen of ik sla je bont en blauw. Kijk naar je stiefdochter die haar rokje optilt en met haar vieze kutje gaat spelen. Als een van jullie twee het hart heeft om klaar te komen zonder toestemming, dan pak ik de bullepees.”

“Mag ik alstublieft komen,” vraagt Tamara, “ik kan het niet meer volhouden.”
“Nee dat mag je niet; maar ik wil je wel helpen door je tieten en je tepels te slaan; dat brengt je op andere gedachten.”
De meesteres wacht de reactie niet af en slaat hard op Tamara’s tieten en trekt aan haar tepels. Bij iedere slag gaat Tamara zwaarder ademen, maar het orgasme ebt weg.
“Kan die teef niet ophouden met dat gesteun? Zegt Ellen, “Als ik klaarkom is het haar schuld.”
“Oké,” zegt de meesteres, “tel maar terug vanaf 25 en dan komen jullie tegelijkertijd klaar.”
Ellen heeft de grootste moeite om de laatste vijf cijfers verstaanbaar te roepen en op ‘nul’ komen ze beide gillend klaar. De meesteres dwingt de twee om elkaar te kussen en bij elkaar te proeven hoe de orgasmes smaken.

Dan zet ze twee stoelen tegenover elkaar. Ze zet cups op de tepels van de beide vrouwen en pompt vacuum. Terwijl ze daar mee bezig is moeten de meiden elkaar bezighouden door dildo’s diep bij elkaar in de keel te steken. Beiden geven veel spuug en slijm op dat ze bij elkaar over de kut en anus moeten smeren. Na een minuut of vijf neemt de meesteres weer zelf het heft in handen en slaat Ellen in het gezicht.
Ellen moet de cups van haar tepels trekken. Bij de derde ruk komen ze er eindelijk vanaf en de tepels zijn dubbel zo groot als normaal. De meesteres pakt vliegertouw en bindt het rond Ellen’s tepels. Het vliegertouw gaat over een balkje heen en wordt vastgebonden aan de grote tenen van Tamara’s voeten die haar benen uitgestrekt heeft.
Daarna krijgt Tamara ook vliegertouw om haar tepels die weer aan de tenen van Ellen worden bevestigd. Als een van beiden een been laat zakken worden bij de ander de tepel er bijna afgetrokken.

Dan krijgen de vrouwen opdracht om zichzelf te vingeren terwijl de meesteres hen nog wat meer motiveert door ze met een single-tail te slaan. Als de vrouwen klaar komen trekken ze hard aan elkaars tepels dat de intensiteit van de orgasmes nog verder vergroot. Als het vliegertouw is verwijderd komt de laatste opdracht. De meesteres slaat Tamara in het gezicht.
“Jij wou je stiefmoeder toch zo graag naaien? Nou mag zij jou naaien en jij gaat mij een beurt geven. Loop naar die tafel en zoek een grote voorbinddildo uit om mij mee te naaien.”
Tamara zint op wraak en pakt de grootste en dikste die ze kan vinden. Ze brengt ook nog een slanke mee die Ellen voor haar kan gebruiken. De meesteres draait het echter om en doet Tamara de slanke om en geefr de grote dikke aan Ellen.
Als Tamara al bezig is de meesteres te neuken die op haar rug ligt zegt de meesteres tegen Ellen: “Oh ja, neuk haar in haar kont met dat ding.”

Tamara denkt dat ze uitscheurt, maar vindt het wel lekker als Ellen er eenmaal inzit. Als de meesteres hard klaar komt en Tamara aan haar tepels trekt krijgt deze – voor het eerst van haar leven – een anaal orgasme.

Als Tamara weer bij haar positieven komt zegt ze: “Morgen vraag ik aan pappie of hij me nog een keer hier naar toe wil sturen.”

 

Starmaster.

Dit verhaal werd eerder in het Engels gepost op kink.com op 21 mei 2008.  

StarmasterX | info@starmasterx.com