Man/vrouw BDSM: “Wie werd er hier eigenlijk genaaid?”

Tessa (Sara Faye) komt thuis van een bezoek aan haar gyneacoloog Dr. Anne Tinbergen. (Sabrina Fox) Ze is erg verbaasd haar man Mark (Mark Davis) aan te treffen in de huiskamer. Mark op zijn beurt is verbaasd dat zijn vrouw pas zo laat thuis is. Het is 6 uur en haar afspraak was om 1. Tessa is bezweet; d’r haar is een puinhoop en zit op haar gezicht geplakt en ze draagt een lange overjas, alhoewel het vandaag warm is voor half juli.
“Waarom doe je de jas niet uit, liefje; je bent laat trouwens.”
Tessa weet niet wat te zeggen; ze stamelt: “Nou ja, ... eh ... het was erg druk en de dokter werd ook nog weggeroepen en ......”
Mark helpt haar uit de jas en ziet dat alle knopen van Tessa’s blouse missen; ze draagt gen rok en er zitten grote gaten in haar nylons.
“Waarom loop je verdorie zo rond?” vraagt Mark

“Nou ja, sorry Mark, maar ik ben geneukt door de dokter. Ik kon er niets aan doen Mark. Ze heeft me vastgebonden aan de onderzoekstafel en heeft gewoon misbruik gemaakt van mij en van de gelegenheid. Ik heb geprobeerd me te verdedigen, maar ze had mijn polsen vastgegespt. Bovendien had ze een bal in mijn mond gesptopt en met een riempje vastgezet. Ik kon ook niet om hulp schreeuwen. Het is echt niet mijn fout; ik ben gewoon verkracht.”
Mark neemt haar in de armen en probeert haar te troosten. Zijn handen gaan op en neer over haar rug totdat een van de handen op haar billen rust. Hij voelt dat haar slipje erg nat aanvoelt. Hij grijpt het slipje, trekt het omhoog en trekt met de andere hand aan haar haren.
“Waarom is verdomme je slipje dan zo nat? Het lijkt er verdacht veel op dat je er zelf toch ook plezier aan heb beleeft.”
“Daar kon ik ook niets aan doen,” jammert ze, “Eerst gebruikte ze mijn slipje om haar eigen poesje af te vegen nadat ze was klaargekomen en nadat ik mijn slipje weer aangekregen had heeft ze mij klaar laten komen; erg hard; ze heeft me tot een orgasme gedwongen.”

“Hoe kan het dat je klaarkomt als je zelf niet ook geil was?” Mark slaat haar in het gezicht.
“Ik bedoel zij is een vrouw en jij bent toch niet lesbisch?”
“Nou ja, met vier vingers op en neer gaande in mijn poesje en dan met haar duim mijn clitje masseren. En ze behandelde me net als U mijnheer. U weet wel: haren trekken, in het gezicht slaan en trekken en omdraaien van de tepels.”
Mark trekt haar BH kapot en begint haar borsten te slaan.
“Ik he je verdomme orgasme-controle geleerd, Dus je zou moeten weten hoe je ook dan een orgasme voorkomt. Zeker als je door iemand anders wiordt aangeraakt zonder mijn uitdrukkelijke toestemming. En nog wel door een vrouw, geile lesbische teef. Ga naar boven, was jezelf en ga in de positie staan. Ik ben over tien minuten boven met de bullepees.”
“Ja Meester; sorry dat ik U teleurgesteld heb. Ik ben een gelukkige slavin dat Meester mij wil straffen.”

Terwijl de bullepees genadeloos over haar lichaam danst wordt er nauwelijks een woord gesproken. Af en toe zegt Mark haar een ander lichaamsdeel aan de zweep aan te bieden. Hij herinnert er haar ook aan dat al die lichaamsdelen aan hem toebehoren en hij er mee kan doen wat hij wil.
Tessa beperkt zich tot: “Ja, Meester; dank u wel Meester.”
Eindelijk legt hij de zweep neer en zegt haar hem te bedanken voor zijn straf door hem diep achter in de keel te pijpen. Als ze op haar knieën zit - met haar benen wijd uiteen – dwingt hij zijn lul diep achter in haar keel en beveelt haar met d’r geile kutje te spelen.
“Doe het geil, teef; zoals je het bij de dokter deed, slet!”
Hij dwingt haar om klemmen op haar tepels en kutlippen te doen die allemaal via een ketting verbonden zijn.Hij laat zijn geile zaad in haar keel achter terwijl hij haar zegt rechtop te zitten em alles in haar mond te houden. Ze weet dat dit betekent dat ze geen drup mag knoeien maar ook niets mag doorslikken. Ze kent de consequenties als ze faalt.

Dan – met één ferme ruk – trekt hij alle klemmen van haar lijf. Ze wil schreeuwen; de pijn is ondraaglijk. Haar tepels en schaamlippen lijken in brand te staan.
Maar schreeuwen betekent dat ze zijn zaad knoeit, dus verbijt ze de pijn met grommen en kreunen. Dan zegt hij haar het kwakje door te slikken en inspecteert haar mond.
“Je bent een brave meid; ik hoop dat je, je lesje hebt geleerd.”
“Dank U Meester; dank U dat U deze gulzige slet iets wilt leren.”
De andere dag zit Dr. Anne Tinbergen nog achter haar bureau terwijl de laatste patiënt al lang vertrokken is. De patiënt waar ze nog op wacht had er op gestaan een afspraak te maken na afloop van het normale spreekuur. Bovendien was het een man en haar assistente had haar verteld dat hij alleen zou komen.
“Nou ik ben benieuwd,” denkt ze terwijl ze de zoemer indrukt.

Mark komt binnen en Anne is meteen van de kaart.
“Mijn god wat een stuk,” denkt ze; ze bloost en krijgt het erg warm. Ze nodigt hem uit te gaan zitten en vraagt: “Wat kan ik voor u doen, mijnheer ..... eh...?”
Ze heeft het warm en het zweet breekt haar uit. Haar keel is droog als schuurpapier en haar tong voelde als een lap leer. Als ze zichzelf een glas water inschenkt beeft ze als een rietje.
“Ik ben Mark van den Broek en mijn vrouw is patiënt bij u.”
“Ik heb diverse patiënten die zo heten en u denkt toch niet dat ik met u een patient zal bespreken, zelfs niet als het uw vrouw is.”
Ze rommelt wat in haar bureau om tijd te winnen. Ondertussen pijnigt ze haar hersenen.
“Welke Mevrouw van den Broek betreft het hier? Het zal toch niet Tessa van den broek zijn; alhoewel haar man heet wel Mark geloof ik.” 

Ze voelt zich nu nog ongemakkelijker. Ze zoekt naar de juiste woorden maar vindt ze niet. Ze wil wat water drinken maar morst van de zenuwen het halve glas over haar blouse. Ze had haar doktersjas al uitgedaan; het spreekuur was immers over. Door het water lijkt haar blouse transparant te zijn geworden en omdat ze geen BH draagt kan hij een deel van haar borsten gewoon zien. Ze voelt haar tepels groeien, die proberen zich door haar blouse heen te boren. Ze durft er zelf niet naar te kijken en staart alleen in zijn knappe gezicht.
“Nerveus?” vraagt Mark die de situatie overneemt, “Daar is alle reden toe. Ik heb besloten u een bezoekje te brengen in plaats van de politie. We kunnen dit ook wel onderling regelen; ik kan u een koekje van eigen deeg geven. Akkoord dokter? Ik denk niet dat u wilt dat ik u aanklaag van verkrachting van een van uw patiënten?”
“Ho eens even,” zegt ze, “Hoe bedoelt u, verkrachting? En bovendien, Tessa is niet eens patiënt van mij.”

Mark staat op uit zijn stoel loopt naar Anne toe en buigt zich over haar heen.
“Kijk me recht in de ogen en zeg met dat Tessa geen patiënt van u is en dat u gisteren niet met haar hebt geneukt.”
Anne klinkt beslist: “Nee, ze is geen patiënt van mij. We zijn vrienden; ik ben haar een paar maanden geleden in een cafe tegengekomen.”
Dan vervolgt ze, iets minder zelfverzekerd: “Oh en ik heb gisteren wel met haar geneukt; maar dat kun je geen verkrachting noemen.
Mark grijpt Anne’s haar, trekt haar uit de stoel en plant haar met d’r kont op het bureau. Hij slaat haar in het gezicht en schreeuwt naar haar.
“Verklaar me dan eens waarom haar kleren gescheurd waren; waarom heeft ze blauwe plekken van waar ze vastgebonden zat? Vertel me de waarheid, kut.”

“Ik vertel de waarheid,”schreeuwt Anne terug, “Kan ik het helpen dat zij het zo wil? Ze komt hier eenmaal per week – zogenaamd voor een afspraak – op mijn vrije dag. Ze wil dat ik haar vastbindt en misbruik, verbaal, fysiek en met gedwongen sex. Daar houdt ze nu eenmaal van. Ik ben een bisexuele vrouw die graag door mannen overheerst wordt maar op mij beurt graag vrouwen domineert. En trouwens kan ik het helpen dat jij haar verwaarloost?”
Mark is nu razend.
“Wat maak je me verdomme nou? Je noemt mijn slavin een leugenaar en bedriegster? Daar krijg je spijt van teef.”
Hij scheurt Anne’s blouse open en graait naar haar grote tepels. Eerst trekt hij eraan en dan draait hij ze om. Dan pakt hij haar rechtertiet in zijn hand, knijpt erin en slaat er hard op met de andere hand. Hij herhaalt dit diverse malen, de laatste drie keer alleen de tepel rakend. Dan pakt hij haar linkertiet en herhaalt de procedure.

Verder

StarmasterX | info@starmasterx.com