Lesbische BDSM: “Nieuwsgierig aagje brandt haar vingers.”

Karin (Sarah Jane Ceylon) is een meisje met een beetje ervaring in BDSM. Ze heeft wat films gezien en zich een aantal keren door haar vriend vast laten binden. Ze raakt daarvan erg opgewonden. Op een dag vraagt haar buurvrouw Tanja (Princess Donna) of ze op haar hond wil passen.
Ze moet de hele dag weg en wil de hond niet zo lang alleen laten. Ze geeft de huissleutel aan Karin zodat deze recht uit school naar haar huis kan. Karin is helemaal gelukkig; ze weet dat Tanja helemaal in BDSM is en een kelder heeft waar ze haar submissives traint. Als ze uit school komt gaat ze als eerste op zoek naar die kelder.
De deur zit op slot maar de sleutel zit aan de bos. Langzaam gaat ze de keldertrap af; het is een stenen kronkelige trap en het is er aardedonker. De rillingen lopen haar over de rug en ze is verschrikkelijk zenuwachtig. Onder aan de trap vindt ze een lichtschakelaar en als ze die aan doet kan ze haar ogen niet geloven.

Overal aan de muur hangen haken en kettingen; er staan diverse bedden, banken en allerlei toestellen. Aan de muur is een groot X-vormig kruis met leren banden. Overal ligt: touw, floggers, zwepen, rijzweepjes, paddles en er is een tafel met allerlei speeltjes.
Daar liggen: dildo’s vibrators, een pomp met cups in allerlei maten, tepelklemmen, gewichten en allerlei ander kinky spulletjes. Er staat ook een groot plasma tv-scherm en een DVD recorder. Er ligt een hele stapel DVD’s naast de speler en ze pakt er een met de titel: “Het best uit Kink’s Whippped Ass.”
Karin heeft al eens van deze site gehoord en zet de DVD aan. Het begint direct met een scene Lorelei Lee en Miss Adams. Geen interview het begint meteen met Claire Adams die de tepels van Lorelei pijnigt terwijl deze haar kleren nog aan heeft. Karin voelt dat ze het warm krijgt en dat ze geil wordt. Ze begint zwaar te ademen en begint ook overal te transpireren.

Ze ziet een paar handboeien liggen met een kleine sleutel in het slot. Ze zoekt ook een grote vibrator uit en posteert zich in een stoel recht voor het scherm. Er staat een paal naast het scherm, ze maakt de handboeien aan haar linkerpols vast en ketent zich aan de paal. Met haar vrije hand wurmt ze haar slipje naar beneden. Het gaat niet erg gemakkelijk omdat ze zo bezweet is en ze scheurt het fragiele broekje.
Dan opent ze haar blouse en probeert met de vrije hand haar BH te openen. Het lukt niet;
“Verdomme”, zegt ze voor zichzelf, “Waarom heb ik eigenlijk een BH aangetrokken; ik heb zulke kleine tietjes dat ik er geen nodig heb en nu krijg ik hem niet uit.”

Haar vriend had al vaak gezegd dat het niet erg was dat ze kleine tietjes had; “Ze zijn reuze leuk om mee te spelen”, had hij meermaals gezegd. Op het tafeltje vlakbij ziet Karin een mes liggen; ze pakt het en met één haal snijdt ze haar BH in twee. De tietjes springen eruit en haar bloed giert door haar aderen. Haar kutje wordt erg nat en ze voelt al geil langs haar benen naar beneden lopen.
Ook vanuit haar oksels gutst het zweet naar beneden en ze voelt dat ze kletsnat wordt over haar hele lijf. Ze snapt niet wat er met haar gebeurd; zo geil was ze nog nooit. Wat er ook gebeurt: ze zal meerdere orgasmes hebben voordat ze deze kelder weer verlaat.
Waarschijnklijk zal haar geil wel rondspuiten, maar ze heeft een zee van tijd om het allemaal op te ruimen voordat Tanja thuiskomt.

Omdat ze wat last krijgt van de handboeien probeert ze deze weer los te maken. Als ze aan het sleuteltje draait gebeurt er echter niets. Ze haalt sleuteltje eruit en ziet dat het een nepdingetje is. Ze doet haar best om ze zo open te krijgen, maar tevergeefs.
Voor een moment overheerst de paniek, maar dan geeft ze het op en zegt: “Stik maar; ik ga eerst lekker klaar komen en zie straks wel hoe ik dit probleem oplos.”
Ze zet de vibrator tegen haar clit en schreeuwt hard als ze vrijwel meteen daarna hard klaarkomt. Ze spuit haar geil in een plasje op de vloer en ook daarna drupt er nog veel geil uit haar kutje. Het geil drupt over de rand van de stoel, haar gescheurde slipje ligt in een plasje geil en ook haar rokje is doornat. Dan gaat de deur open en hoort ze hoe Tanja de trap afkomt.

“Mag ik weten wat hier aan de hand is”, schreeuwt ze tegen Karin, “Een beetje aan al mijn spullen zitten, mijn speciale DVD’s te kijken er een rotzooitje van maken. Dit zul je bezuren, schatje.”
“Het spijt me zo Tanja, toen ik al dit speelgoed zag werd ik zo geil dat ik mezelf niet kon bedwingen. Als je deze handboeien openmaakt zal ik alles direct opruimen en schoonmaken.”
“En waarom zou ik dat doen, vies ongehoorzaam teefje? Je begrijpt toch wel dat je nu in mijn macht bent; je bent mijn bezit. Je gaat alles doen wat ik je zeg en je zult me aanspreken met Madam. Heb je me begrepen, kuthoer?”
“Ja Madam”, zegt Karin. Tanje is er echter niet tevreden, ze laat het haar nog tweemaal herhalen, elke keer luider. Dan zegt Tanja dat Karin haar benen moet spreiden en ze neemt foto’s van het meisje.
“Deze foto’s kun je terugverdienen als je een lief en gehoorzaam teefje bent. Als ik tevreden over je ben zal ik geen afdrukken van deze foto’s naar je familie en je werk sturen.
“Ik zal alles doen wat u zegt Madam”, zegt Karin gedwee.

“Hoe lang ben je eigenlijk al hier bezig, mijn kleine slavin?”
“Weet niet, een paar minuten misschien.”
“Vuil liegbeest”, zegt Tanja terwijl ze Karin hard in het gezicht slaat, “Je bent al precies 17 minuten hier beneden. Oh, ik heb je direct gevolgd; ik wist dat je mijn speciaal geprepareerde handboeien niet zou kunnen weerstaan. Je hebt geluk meisje dat 17 mijn geluksgetal is.
Vandaag zal ik alles 17 keer met je doen en jij gaat bijhouden of ik me niet vergis. Als het meer of minder dan 17 is zul je me dat meteen vertellen; zo niet dan krijg je direct extra straf.”
Ze begint direct met Karin in haar gezicht te slaan.
“Oh kut”, denkt Karin, “Ik ben in de val gelokt en nu zal ik moeten boeten.”
Intussen probeert ze ook nog bij te houden hoe vaak ze werd geslagen.
“Was dat nu nummer 18”, vraagt ze zich af; ze is er niet zeker van, maar wil geen extra straf.

“Sorry, Madam”, zegt ze, “Ik denk dat dit er een teveel was.”
“Dat bepaal ik zelf wel”, zegt Tanja ijzig. “Ik heb een hekel aan betweters; trouwens wou je beweren dat ik niet kan tellen?”
Ze slaat haar nog twee keer en ditmaal zo hard dat haar vingers in de wang blijven staan. Karin’s gezicht is zo rood als een tomaat, maar ze vindt het helemaal niet erg. Ze voelt zich geweldig, opgewonden en geil als nog nooit tevoren. Ze weet dat ze direct klaarkomt als Madam haar kutje zou aanraken.
Tanja heeft eerst echter aandacht voor Karin’s tietjes. Ze beging die tietjes hard te slaan. Eerst een paar keer op de linkertiet dan drie keer op de rechter, dan weer twee keer links en een keer rechts.
“Verdomme”, denkt Karin, “bedoeld ze nu 17 op elke kant of 17 in totaal. Ik ben nu de tel al weer kwijt. We zijn nu duidelijk over de 20 in totaal, maar ik heb geen idee hoeveel links of rechts. Laat ik dan maar het totaal tellen, oh god dat weet ik ook al niet meer.”

Terwijl al deze gedachten door haar hoofd flitsen stoppen de slagen plotseling. Haar kleine tietjes zijn rood en warm en gloeien van de pijn.
“Heb je niets te zeggen?” vraagt Tanja ijzig.
“Dank u wel Madam”, zegt Karin haastig; ze heeft geen idee wat Tanja zou willen horen.
“Jij stomme koe; ik heb je 18 keer op de ene tiet geslagen en 19 keer op de andere. Je had het bij moeten houden en moeten melden, stomme kut.” Terwijl ze dit zegt grijpt ze een tepel, trekt er hard aan zodat haat tiet lang wordt uitgerekt en draait dan de tepel om. Ze herhaalt deze procedure met de andere tepel. Als Karin hard kreunt van de pijn doet ze het nogmaals met de beide tepels tegelijk.
“Zo zal je straf vandaag zijn, blondje”, vervolgt Tanja, “En ik ben erg blij dat je mij die kans gegeven hebt. Ik vind het heerlijk om vieze kleine meisjes zoals jij te straffen.”
“Ja Madam, dank U wel, Madam.”
“Grote meid, dat is het beste antwoord dat je tot nog toe gegeven hebt.”

“En wat gaat er gebeuren als ik nu met dat vieze kutje van je ga spelen?”
“Ik denk dat ik heel snel klaarkom Madam”, zegt Karin; het hoofd gebogen en met een kleur.
“Ik ben erg heet en al een tijdje op het randje van een orgasme. Wilt U me alstublieft klaar laten komen?”
“Ben jij een lesbische kuthoer, Karin? Als ik je zo snel kan laten klaarkomen moet je wel lesbisch zijn.”
“Nee, Madam ik ben hetero; ik heb nog nooit sex gehad met een vrouw.”
“En hoe zit het dan met die vieze slet Ellen”, wil Tanja weten, “Ik kreeg de indruk dat je haar erg graag mag en volgens mij heeft die slet afspraakjes met jongens en meisjes.”
“Nou ja”, bekent Karin met een rood hoofd, “Toen we jonger waren hebben we wel eens een beetje gerommeld, maar ik werd er niet opgewonden van.”

“Ik ga je in elk geval niet laten klaarkomen”, zegt Tanja bits, “Nog meer troep zeker. Bovendien ik heb wel wat anders te doen.”
Ze pakt een grote plug en duwt deze in Karin’s poepgat.
“Die ga je de komende uren in houden. Je blijft er met je vingers af en je komt ook nergens anders aan. Je kunt dat broekje wel weer aan doen.”
Tanja wijst op de restanten van het slipje dat nog steeds in een plasje geil ligt.
“Vervolgens ga je die troep hier opruimen en ga je die vriendin van je – die Ellen – overtuigen om vanavond naar hier te komen. Als ze hier vanavond is ga ik jullie allebei misbruiken en laat ik je klaarkomen. Als ze er vanavond niet is, zal het een pijnlijke avond voor je worden. Ik ga je ophangen aan je tietjes als Ellen er vanavond niet bij is.”
“Ja Madam”, zegt Karin gedwee, “Ik zal mijn best doen om haar te overtuigen. Ik vind het heerlijk als mensen mij opdragen om dingen te doen. Mag ik alstublieft uw voeten kussen?”

Verder

StarmasterX | info@starmasterx.com