Meid knoeit drankje op gast

Annie (Jade Marxxx) is getrouwd met Jan (Steve Holmes) maar is ook zijn submissive; alhoewel veel mensen in de omgeving dat niet weten omdat ze denken dat Annie bij hem als dienstmeid werkt. Jan krijgt bezoek aan huis van een belangrijke zakelijke klant, de heer Toon de Vries (Mark Davis). Jan en Toon hebben elkaar al een aantal malen op kantoor ontmoet en Jan heeft hem nu bij hem thuis uitgenodigd voor een drankje en een etentje om de aanstaande deal te bezegelen. Jan heeft het vermoeden dat Toon (vrijgezel) ook wel van kinky sex houdt en hij wil met zijn Annie pronken die middag.

Annie draagt een kort jurkje en een zeer strak latex topje. Haar tieten zijn niet heel erg groot (C-cup) maar samengeperst in het topje en haar rondingen hangen er aan de bovenkant voor een groot deel uit. Haar tepels zitten net verborgen onder het latex, maar zijn duidelijk zichtbaar. Ze draagt extreem hoge hakken en wordt vooraf duidelijk geïnstrueerd.
“Gedraag je als de dienstmeid en niet als mijn vrouw; laat je wulpse lijf aan hem zien en noem hem mijnheer wat er ook gebeurd; begrepen teef?”
Annie vindt het heerlijk om streng te worden toegesproken en ‘teef’ genoemd te worden.
“Oh, ja en mij spreek je aan als baas en je doet alles wat ik je zeg.”
“Ja baas”, zegt ze gedwee.

Ze is nu al opgewonden als ze denkt aan de komende middag.
Als Toon later die middag arriveert complimenteert hij Jan meteen met zijn meid en haar verrukkelijke outfit. Hij fluit tussen zijn tanden.
“Wauw, lekker stuk man en een geweldig uniform.”
Jan zegt tegen Annie dat ze zich moet presenteren aan de heer. Annie loopt op de man af, gaat voor hem staan, ogen naar beneden gericht, spreid licht haar benen en vouwt haar armen achter haar rug. Haar borsten richten zich nu nog meer op. Jan slaat Annie op de binnenkant van haar dijen.
“Poten verder uit elkaar, trut.”
Haar strakke rokje kruipt omhoog en laat haar broekje zien. Annie is inmiddels erg opgewonden en voelt druppeltjes geil langs de binnenkant van haar benen naar bededen lopen.
“Nou ja”, zegt Jan, “deze teef is eigenlijk mijn vrouw, maar ik heb graag dat ze de meid voor me speelt. Aan haar lichaamssappen te zien is ze ook erg blij om jou te ontmoeten. Als je aan haar lichaam wilt voelen; ga gerust je gang; je doet er ons allebei een plezier mee.”

Toon voelt eens tussen haar benen en knijpt in Annie’s borsten. Annie begint zwaar te ademen en te steunen en te grommen. Ze voelt haar eerste orgasme al komen en begint te beven.
“Nou, nou, deze teef is inderdaad heel erg blij om me te ontmoeten. Jammer dat we eerst nog zakelijke dingen moeten regelen. Maar ik neem aan dat we straks nog wel met haar kunnen spelen?”
“Wat denk je Annie, gaat dat lukken?” vraagt Jan.
“Ja baas. Ik ben beschikbaar voor u en mijnheer.”
“Brave meid”, zegt Jan, “haal nu snel een drankje voor mijnheer.”
Als Annie aankomt met het drankje struikelt ze en een deel van het drankje gaat over Toon’s broek. Ze verontschuldigt zich en geeft de schuld aan haar hoge hakken. Jan is razend.

“Geef verdomme niet de schuld aan mijn schoenen, het is jouw fout, stomme koe.”
Terwijl hij dit zegt trekt hij aan haar lange haar en slaat haar diverse malen in het gezicht. Hij trekt haar naar beneden en dwingt haar op de knieën.
“Op je knieën, kut; en gebruik je tong om zijn broek schoon te likken.”
Jan vervolgt vriendelijk tegen Toon.
“Als je haar wilt straffen dan ga je gang maar.”
Toon trekt haar rokje omhoog en slaat haar op de billen.
“Steek twee vingers diep in je mond om spuug naar boven te krijgen. En gebruik het om mijn broek te reinigen.”
Annie kokhalst en een straal spuug en slijm loopt uit haar mond. Intussen slaat Toon haar in het gezicht en knijpt hij haar keel toe. Jan slaat haar billen en de binnenkant van haar dijen. Annie is verrukt met alle aandacht die ze krijgt en raakt nu erg opgewonden.

Toon’s broek ziet er inmidels niet meer uit en hij geeft Annie opdracht om hem uit te trekken en zijn riem er uit te halen. Hij zwaait dreigend met de riem voor Annie’s neus.
“Waar wil je dat ik deze gebruik, jongedame?”
“Vraag het alstublieft aan mijn baas mijnheer; alle delen van mijn lichaam behoren aan hem toe.”
Ze lacht zenuwachtig als ze dit zegt. Ze weet dat de riem pijn gaat doen en ze lacht altijd als ze zenuwachtig is.
De mannen komen nu echt op stoom,
“Lach je ons uit teef?”
Ze slaan haar met de handen en met de riem over haar hele lijf. Ze trekken haar rokje omhoog en haar topje naar beneden. Toon pakt met twee handen de rand van haar slipje en trekt het gevalletje in twee-en. Samen met Jan trekken ze de vodden van haar kletsnatte kutje.

“Kan ze mij pijpen?”, vraagt Toon.
“Zeker, ze wil het diep achter in haar keel.”
Toon stoot diep in haar mond en ze slikt de eikel gewoon in. Zijn hele lul verdwijnt in haar mond en zij steekt de tong uit om zijn ballen te likken. Vervolgens gaat Jan haar vochtige mond binnen. De mannen wisselen elkaar voortdurend af.
“Welke is het beste?” vraagt Toon, “Mijn lul of die van je baas.”

Annie durft niet te antwoorden. Wat ze ook zegt ze haalt zich altijd de woede van een op de hals.
“Weet niet mijnheer,” zegt ze voorzichtig.
“Ik sla je tieten totdat je een keus hebt gemaakt,” zegt Toon.
Hij haalt aan en petst op haar linkertiet, niet heel hard, maar wel redelijk pijnlijk. Dan op haar rechtertiet iets harder. De volgende op haar linker laat een rode plek en een brandend gevoel achter.
“Oke, oke, die van u is beter, maar die van de baas is ook goed.”

Daar neemt Jan geen genoegen mee en hij trekt aan haar tepels en draait ze om.
“Vuile hoer, heb je liever de lul van een andere man in je geile bek.”
Gelukkig laten de mannen het spelletje nu varen en krijgt Jan een ander idee. Hij laat Annie de schoenen uitdoen en zet twee stoelen naast elkaar. Annie krijgt leren banden om haar polsen met een touw erdoor dat vastgebonden wordt aan een ring die van het plafond hangt. Dan moet ze op de stoelen klimmen met een voet op elke stoel. Jan trekt nu het touw bijna strak zodat haar armen boven haar hoofd strekken. Jan en Toon nemen beiden een stoel en trekken ze langzaam uit elkaar. Annie staat nu op haar tenen en kan niets meer doen om zich te beschermen.
“Overgeleverd aan onze barmhartigheid, zo mag ik het graag zien,” zegt Jan.
“Ja baas,” zegt Annie.
Ze weet dat het zwaar wordt, maar ook genieten voor haar. Ze weet dat ze toestemming moet vragen om klaar te komen. Misschien brengt hij haar wel naar de zevende hemel vandaag. Het is haar benaming voor subspace.

“Niet geschoren?” vraagt Toon verbaasd wijzend op Annie’s weelderige schaamhaar.
“Nee express niet”, zegt Jan.
Hij demonstreert: “Als je dat kuthaar omhoog trekt is het nog makkelijker haar kut te slaan.” Het petst hard op haar kletsnatte doos. Dit kan Annie niet verwerken; als Jan haar clit raakt kan ze het niet meer stoppen. Als ze de vraag begint is het eigenlijk al te laat.
“Oh baas mag ik alstublieft........ko...ho...ho....o kut.....oh, shit, aaaarrrrrgggghhhhhhhh.”
Ze spuit haar geil over Jan zijn hand.
“Wat heb ik je geleerd over komen zonder toestemming?”
Hij slaat haar kut bij ieder woord dat hij uitspreekt. Dat verlengt alleen het orgasme nog verder. Ze maken haar los en laten haar op de grond knielen. Jan stopt zijn lul in haar mond tot ze begint te kokhalzen.
“Geef op dat spuug en dat slijm; het is van mij ik heb er recht op.”

Als het slijm uit haar mond loopt in zijn hand smeert hij het over haar tieten, gezicht en in haar lokken. Dan steekt Toon zijn lul in haar mond en zegt haar terug te tellen vanaf dertig. Hij pakt haar achter haar hoofd en stoot diep in haar. Pas na de dertig tellen trekt hij terug. Op de vloer ligt een plas spuug en slijm en hij laat het haar oplikken. Met haar mond al vol krijgt ze Jan’s lul weer voor dertig seconden maar dat houdt ze niet vol.
“Oh, voor hem wel en voor mij niet,” zegt Jan terwijl hij haar keel dichtknijpt en haar hard in gezicht slaat.
Annie vraagt zich af hoe ze zich uit deze chaos kan redden als ze een nieuwe creëert door zelf weer te komen en haar geil op de grond te laten lopen.
“Oplikken teef”, zegt Toon. 
Hij houdt haar hoofd bij de grond. Jan kan het niet meer houden en spuit zijn lading in de plas met Annies geil.
“Doorlikken”, zegt Toon terwijl hij aan zijn trillende staaf trekt.

Dan trekt hij haar hoofd omhoog en spuit in haar mond en gezicht. Als hij haar wegduwt valt ze op haar rug, armen en benen uit elkaar. Ze is helemaal gelukkig en heeft minuten nodig om weer bij te komen.
Dan gaat ze terug op haar knieën.
En vraagt aan Toon: “Als u morgen terugkomt mijnheer, mag ik dan weer een drankje op uw broek knoeien?

Starmaster

 Dit verhaal werd op 21 mei 2008 in het Engels geplaatst op het verhalen forum van kink.com en ook op Nederlandse sites zoals SM verhalen en joja-sm

StarmasterX | info@starmasterx.com