Na het schrijven en plaatsen van een aantal verhalen op Kink.com en het zelden krijgen van een reactie, besloot ik er mee te stoppen. Een van de leden wees me er echter op hoeveel hits er waren op de plek waar mijn verhalen stonden. Hij gaf me de inspiratie om verder te gaan. Het werd “gevierd” met dit reality verhaal dat totaal anders was dan de verhalen die ik voordien had geschreven. Omdat het handelt over modellen die bij Kink werken hebben de karakters geen andere naam gekregen in het verhaal. De hoofdpersoon Princess Donna was zeer verrukt met dit verhaal. Zelf vond ik het tot dan toe mijn beste verhaal.

SM orgie: “De koninklijke verjaardag.”

Prinses Donna krijgt een verjaardag om nooit te vergeten.

Dit verhaal speelt zich af op: 17 Januari - de verjaardag van Prinses Donna – regisseur van ondere andere de site Wired Pussy van Kink. Ze baalt ervan dat ze moet werken op haar verjaardag. Het is woensdag en morgen om 12.00 uur moet de wekelijkse nieuwe film gepost worden op de site.
Deze morgen was ze gebeld met de mededeling dat de eerste en laatste scènes van de film (de interviews met Devaun) kwijt waren geraakt. Of ze vanmiddag even die interviews met de ster van de show over kon doen.
Haar plannen waren om de middag vrij te nemen, met de voeten in een bak water te zitten en na te denken over de voorbereidingen van het feestje op zaterdag.
“Nou ja, voor de abonnees van mijn site doe ik alles; ik haal Devaun op maak de kelder klaar en we doen even die interviews. Even checken waar die film ook al weer over ging.”

Om zes uur was ze weer terug op kantoor; met een kop koffie zat ze uit te blazen achter haar bureau. Ze is afgebrand, maar gelukkig dat het allemaal nog op tijd is gelukt. Ze wordt opgeschrikt door de klop op de deur. Het is Peter Acworth de CEO van Kink die zijn hoofd om de deur steekt om te feliciteren.
“Hoi Donna, proficiat; een paar collega’s hebben een feestje voor je gepland in verband met je verjaardag. Meestal ben je er dan niet maar dit jaar hebben we de kans gegrepen.”
“Oh man, ik heb me kapot gesjouwd vanmiddag; ben helemaal gesloopt; ik heb echt geen zin in een feestje hoor,” wimpelt Donna af.
“Dat kun je niet maken,” zegt Peter, “Er is zo hard gewerkt aan alle voorbereidingen. Kom op nou; ik ben er zeker van dat je het geweldig zult vinden.”
Donna geeft eindelijk toe al is het nog steeds niet van harte. Ze sjokt een beetje ongeïnteresseerd achter Peter aan maar is toch wel benieuwd en opgewonden over wat er staat te gebeuren.

Als ze aankomt in het zaaltje, lijkt iedereen er te zijn: Mark Davis, Lobo, Harmony Rose, Isis Love, Claire Adams, Annette Schwarz, Sergeant Major, Amber Rayne, Sara Faye........; ze feliciteren allemaal en hebben geweldige cadeautjes meegebracht. Harmony geeft haar een leren harnas voor om de borsten.
Een leren BH zeg maar zonder cups erin. Over de leren bandjes zit een koperen strip en in het midden – tussen de borsten – zit een staafje met aan het uiteinde daar dwars een staafje op. Aan de uiteinden daarvan zitten tepelklemmen; omdat het staafje verstelbaar is kun je de borsten en tepels zo verr uittrekken als je maar wil.
Harmony trekt het aan om het te showen. Ze lijkt nu op Madonna, maar dan met haar tieten tot het maximum uitgerekt. Als ze het dingetje weer uit wil trekken verbiedt Donna het.
“Blijf jij maar een tijdje zo rondlopen, jongedame.”

Het volgende cadeautje is van Isis; leren handboeien met metalen strips aan de binnenkant. Donna is wat verbaasd over dit vreemde presentje; Isis weet dat ze meer dan genoeg handboeien heeft. Ze pakt de handboeien en boeit daarmee Harmony – die al weer bezig was de BH uit te trekken - achter haar rug.
“Je houdt het aan, zeg ik je. Het ziet er heel sexy uit en ik wil er nog een tijdje van genieten.”
Harmony pruilt, maar is wel blij als Donna haar een sexy kus geeft. Dan komt Claire met haar pakje.
“De vorige cadeautjes kunnen draadloos bediend worden met stroom. Het is het nieuwste van het nieuwste en hier is de bijbehorende afstandsbediening met batterijen.”
“Oh geweldig Claire,” straalt Donna, “Laten we het meteen uitproberen.”
Harmony gilt als ze de electrische schokken voelt rond haar tieten en op haar tepels.
Ze schreeuwt: “Auw, wat is dat verdomme,” als Claire de schakelaar voor de handboeien aan zet.

Dan maakt de bevallige Jade Marxxx haar entree.
“Sorry, dat ik met lege handen kom uwe konkinklijke Hoogheid,” zegt ze terwijl ze Donna zachtjes op de wang kust, “Maar dit keer ben ik zelf het cadeau. Ik bied me aan voor een hele week van training en u hoeft me niet te betalen. Als ik geen goed werk lever mag U me straffen met de veestok.”
De veestok is een stok die electrische schokken geeft en waarvoor de meeste modellen een enorm ontzag hebben. Prinses Donna houdt al haar slavinnen er mee in het gareel.
“Oh, mijn lieve Jade, ik kan het niet laten.” Donna’s hand glijdt onder Jade’s jurk en ze bevoelt haar slipje.
“Al deze cadeautjes maken me zo geil. Trouwens aan jouw slipje te voelen ben je zelf ook aardig opgewonden. Zal ik de veestok halen en hem gebruiken op dit vieze kutje?”
Ze houdt nu Jade’s jurk omhoog zodat iedereen op het feestje kan zien hoe Donna knijpt en draait met Jade’s kutlippen.

“Oh nee, Meesteres, niet de veestok op mijn poesje,” smeekt Jade met de angst in haar ogen.
“Spreek me aan als Prinses, vuile teef.” Ze grijpt Jade naar de keel, knijpt deze dicht en slaat haar hard in het gezicht.
Dan zegt ze: “Trek je jurk omhoog; houd hem ophoog en spreid je poten. Laat aan iedereen zien wat voor een geile hoer je eigenlijk bent.”
Donna schuift het kruis van het slipje terzijde en steekt vier vingers in Jade’s kut. Haar duim gebruikt ze om jade’s clit te masseren.
“Oh verdomme,” hijgt Jade, “Mag ik alstublieft komen?”
“Nee dat mag je niet; het is veel te snel. En als je zonder mijn toestemming durft te komen stop ik de veestok in je kut en krijg je de stroomschokken van binnen.”

Jade’s gezicht is vuurrood en zwelt op; de aderen in haar nek lijken te exploderen. Ze ademt zwaar en begint te kreunen.
“Oh fuck.......godverdo.......shit......ik hou het niet langer. Haal die vingers uit mijn kut, teef. Ik moet klaarkomen; laat me alstublie.....iehiehei......hieft.....oh verdomme....eheh.....fuck, teef.”
Dan schreeuwt ze luid en komt ze hard waarbij ze voor het eerst van haar leven een flinke straal geil spuit.
“Oké slet,” zegt Donna kalm, “Trek dat slipje uit en maak er de vloer mee schoon. Er is zoveel dat je misschien je jurk ook nog moet gebruiken. Als je klaar bent kun je dat slipje in Harmony’s mond stoppen zodat ik dat gekreun ook niet meer aan hoef te horen.”
Harmony heeft het niet meer. Haar tepels branden van de pijn. Claire en Isis zijn de hele tijd doorgegaan met stroomstoten te geven. Haar tieten zijn zo ver uitgestrekt dat de huid dreigt open te barsten. Annette Schwartz probeert nog een bijdrage aan het plezier toe te voegen door met een stokje in die gespannen huid te prikken.

Verder

StarmasterX | info@starmasterx.com