Mark Davis heeft een hand in haar spijkerbroek gestoken en een heel nat plekje gevonden. Amber, Annette en Sara hebben dit tafereel enige tijd gade geslagen and Sarge (Sergeant Major) geeft hen de opdracht zich uit te kleden.
Dan worden ze gedwongen om elkaar te strelen en met elkaar te kussen. Ze staan dicht tegen elkaar aan en hij loopt er omheen en gebruikt zijn single-tail op hen. Donna raakt van dit alles erg opgewonden.
“Oh dit is geweldig,” roept ze uit, “Alleen jammer dat Blondje er niet is.”
Op dat moment opent de deur en komt Steve Holmes binnen.
“Hallo daar,” zegt hij met een brede armzwaai naar achteren, “Ik heb twee cadeautjes voor je meegebracht.”
Achter hem zijn twee cadeaus waaruit twee paar benen steken. Hij leidt ze rond aan het lint dat om het papier zit 

“Pak ze allebei uit en kies welke je wil; de andere zet ik wel in bij de rest van het gezelschap.”
Donna is opgewonden als ze haar eerste ‘pakje’ openmaakt. Het is Sara Jane Ceylon (Blondje). Zodra ze uitgepakt is gaat ze op de grond liggen, haar hoofd naar opzij gedraaid en presenteert ze haar kont aan de Prinses.
“Oh Hoogheid, wilt u alstublieft al mijn gaten misbruiken?”
Donna hoort amper wat ze zegt; ze is druk bezig met het uitpakken van het andere presentje.
“Oh mijn kleine geile rooie,” roept ze uit als ze ziet dat het Madison Young is. Madison vouwt haar armen achter haar rug, spreidt haar benen en duwt haar kutje en kleine tietjes naar voren.
“Ik ben hier om door U gebruikt en misbruikt te worden; en ik smeek U om me zoveel pijn te bezorgen dat ik daardoor klaar kom.”

 

De beide meiden zijn gekleed in een zeer strak latex slipje zonder kruis, nylons omhoog gehouden door jarretels en een latex topje dat een deel van de bovenarmen, nek en schouders bedekt. Het latex om hals en nek zit zo strak dat beide meiden een rood hoofd hebben en moeite met ademen. Ze zijn gekneveld met een grote plastic buis in hum mond en hun spuug en slijm vloeit rijkelijk over hun naakte tietjes.
“Zo dat is mooi; dus jullie zijn mijn cadeautjes; wat jammer dat ik moet kiezen. Donna staat haar keuze te overdenken als de deur opnieuw openzwaait en Sabrina Fox binnenkomt.
“Wacht, ook voor hun zijn er presentjes. Blondje heeft een nieuw type kontplug die je tot tweemaal in grootte op kunt blazen en waarmee je haar ook electrisch kunt shocken; hier is de afstandsbediening. En ik ben hier om U te assisteren voor het geval dat U Blondje zou kiezen; maar eerst zoek ik het toilet om te plassen.”
“Daar is geen tijd voor,” laat Donna weten, “Er is een opblaasbadje in de hoek met Amber, Annette en Sara er in. Je kunt hen als toilet gebruiken.”

De rij van gasten wordt gesloten door Riley Shy.
“Ik heb ook een afstandsbediening; Madison heeft een dildo in haar kut met dezelfde opties als de kontplug va Blondje. En als U Madison kiest zal ik assisteren.”
“Ik heb een beslising genomen,” zegt Donna terwijl ze Madison opzij duwt; ze loopt naar Blondje, grijpt d’r haar en trekt ze overeind.
“Met jou wil en kan ik altijd spelen, dag en nacht,” zegt Donna terwijl ze Sara Jane’s tepels pakt, er hard in knijpt en ze omdraait.
“Dus ga jij maar spelen met de andere gasten, terwijl wij hier plezier gaan hebben met Madison. Met haar heb ik nog niet eerder gespeeld. Dag Blondje.”
Sara Jane kijkt sip maar is ook opgelucht, want ze komt er makkelijk af deze keer.
“En wat jullie twee betreft,” vervolgt Donna terwijl ze Riley’s haar beetpakt, “Ik wil dat Steve Holmes met jou Riley doet wat hij eerder met je deed in die film op Sex and Submission en ik zal dat herhalen met die slet van een Madison Young hier. Terwijl ik dat doe zorg jij dat ze die dildo in d’r kut goed voelt. Geweldig al die afstandsbedieningen.”

Steve begint met Riley een aantal malen hard in het gezicht te slaan en dan af te dalen naaar haar tieten. Hij slaat haar ontelbare keren en trekt en draait aan haar tepels. Dan slaat hij haar op haar kutje terwijl hij haar beveelt om haar vuile hoerenpoten uit elkaar te houden. Donna volgt Steve’s voorbeeld maar kan Madison niet tussen haar benen slaan vanwege de dildo in haar doos. In plaats daarvan pakt ze de kutlipjes beet, rekt ze zo ver mogelijk uit en trekt ze uite elkaar.
“Ik zou ze vast moeten prikken aan je dijen, hoer.”
Ze hangt nu met haar volle gewicht aan de schaamlippen. Ondertussen raakt Steve de kut en clit van Riley en begint deze zwaar te ademen. Hij stopt zijn lul in Riley’s mond en stoot direct door tot achter in haar keel. Steve trekt haar dichter bij Madison.
“Als je spuug en slijm ophoest dan spuug je het in Madison’s mond. Waag het niet om het zelf in te slikken. Denk erom dat al die spuug van mij is en dat ik bepaal wat er mee gebeurt.”

Intussen is Donna bezig om Madison in d’r mond te neuken met een strap-on. Als ze ziet dat Riley bijna klaar komt moet deze over Madison heen staan en haar geil over d’r heen spuiten.
Madison zit helemaal onder; het drupt vanaf d’r haar over d’r hele lijf. Donna legt haar op de grond. Ze gaat op Madison’s buik zitten en trekt aan diens tepels zo hard ze kan. Ze geeft Riley opdracht om Madison te shocken en vraagt Steve om haar te slaan waar hij kan. Na een paar minuten is Madison rijp voor de slacht.
“Oh, verdomde Hoogheid....teef....trek nog harder aan mijn tepels.”
Als ze schokkend en trillend klaarkomt slaat Donna haar tieten en gezicht. Dan geeft ze aan Riley opdracht om boven op Madison te liggen in de enorme plas geil die ze samen gecreëerd hebben. Donna stoot Steve aan en stelt voor om te gaan kijken wat er met Blondje is gebeurd. Ze laten de twee meiden achter kronkelend in de plas geil. Terwijl ze beiden naar de andere kant van de zaal lopen, tilt ze haar jurk op en wrijft over haar clit.
“Ik ben zo verdomde geil: waar is Blondje gebleven?” Ze wrijft over haar natte clit en slaat haar koninklijke poesje.

Ze vindt Blondje op een bank, met Mark aan de ene kant en Lobo aan de andere kant. Beurtelings steken de mannen hun lul in haar mond. Intussen wordt ze aan de voorkant bewerkt door Isis en Harmony, de een met een bullepees en de ander met een single-tail. Dan gaat de telefoon. Amber is in het zwembadje waar ze Sara Faye op zijn hondjes neukt met een strap-on in haar kontgat. De telefoon rinkelt nogmaals.
Aan de andere kant van Sara zit Annette die haar pis voert uit het zwembadje. Telkens als Sara weigert om de urine op te slurpen, slaat Annette haar hard in het gezicht.
Annette schreeuwt het uit van plezier: “Ik heb niet zoveel schik gehad sinds de opnames van SeXboX 3.”
Donna vraagt zich af wat dit nu is: “Is het werk, is het plezier, is het vrije tijd? Het loopt bij mij altijd door elkaar heen.”

De telefoon rinkelt opnieuw.
“Waarom neemt niemand die telefoon op? Oh nee, het is geen werk en geen vrije tijd, het is een droom. Het is ook helemaal geen telefoon, maar mijn wekker.”
Ze zit rechtop in bed en is direct klaarwakker. Haar bed is doorweekt en ze ruikt de zoete geur van haar eigen geil. Dan neemt ze de telefoon op en kiest een nummer.
Als aan de andere kant wordt opgenomen zegt ze: “Probeer alle modellen te contracteren die vandaag in huis zijn. Ik heb een geweldig idee voor een nieuwe opname. Ik ga een feestje bouwen.”

- o – En ze leefden nog lang en gelukkig – o –

Starmaster

Dit verhaal werd eerder in het Engels gepost op Kink.com op 30 mei 2008. Nadat Princess Donna het had gelezen, was haar reactie: “Waarom gebeurt zoiets nooit echt op mijn verjaardag?”

Terug

StarmasterX | info@starmasterx.com